ForsideTilbehør til vildmarksbade

Tilbehør til Vildmarksbade

Tilbehør til Vildmarksbade: LED lys, Hydro(vand)massage system, Luftboblemassagesystem, Vandfiltrering  til træbadekar

LED lys til træbadekar

LED lys til træbadekar

Det er helt sikkert en dejlig oplevelse at bade under stjernehimlen. Men hvad hvis nattehimlen tilfældigvis er overskyet? Et fint alternativ, der kan tilføje lys og stemning, er LED lys til dit udendørs badekar eller svømmebassin. Disse LED lys bidrager til at skabe den perfekte romantiske atmosfære i til dit udendørs badekar eller svømmebassin. De fås med to indstillinger – en farve eller skiftende farver – LED lys til træbadekar vil helt sikkert underholde alle de badende. Denne type lys til udendørs badekar eller svømmebassin varierer mellem lilla, blå, grøn, rød og gul, og giver et blidt lys i stedet for et stærkt, hårdt skær. Det mest populære valg er 2 til 3 LED lys til et træbadekar på 1800 mm i diameter. LED lysene installeres så i væggene på træbadekarret for at fordele lyset på den måde, der er mest behagelig for øjnene. LED lysene er vandtætte, IPX5 niveau. Hvert LED lys er tilsluttet sin egen kontakt, der omhyggeligt installeres og dækkes af træpanelerne på træbadekarret. Kontakten placeres et nemt tilgængeligt sted. Uanset om det er et glasfiber- eller plastbadekar, kan disse LED lys, der er specielt designet med træbadekar og svømmebassiner for øje, installeres i all vores modeller. Eller hvis du gerne vil forbedre underholdningsværdien af det kar, du allerede har, og installere en ny og spændende funktion, er LED lys til træbadekar og svømmebassiner også en fremragende løsning. Prøv at forestille dig en kold vinternat, hvor jorden er dækket af sne, og vandet i dit udendørs træbadekar allerede damper. Tilføj LED lys til træbadekar and svømmebassiner til arrangementet. De fem farver skifter og laver et show i karret. Det garanterer virkelig en fortryllende og afslappende aften!

Hydro(vand)massage system til træbadekar

Det er muligt at få en førsteklasses spa oplevelse i ens egen baghave med hydromassage til træbadekar og svømmebassiner. Lad dig synke ned i et varmt træbadekar eller svømmebassin og nyd den vidunderlige hydromassage funktion og dens utallige fordele for både fysisk og mental sundhed. Et dampende træbadekar eller svømmebassin med hydromassage bidrager til fuldstændig mental afslapning og stresslindring. Desuden reducerer en lindrende hydromassage ømhed og smerter i musklerne, og den øger kredsløb og blodgennemstrømning.

Hydromassage kan installeres i modeller af både glasfiber og polypropylen. Dette massage system til træbadekar og svømmebassiner består af 6 kraftige kromdyser, der er installeret i væggene rundt i omkredsen af træbadekarret. Suge-enheden trækker vand ind i systemet, hvor det derefter fordeles til rørene og lukkes ind i karret igen gennem dyserne, hvor det således skaber en kraftig massage virkning. Hydromassage til træbadekar og svømmebassiner styres af en afbryderknap og en drejeknap, der regulerer massagens intensitet. Hele systemet tilsluttes et almindeligt 220V enkelt-fase net, så det er egnet til stort set enhver bolig. Hydromassage til træbadekar og svømmebassiner er certificeret IPX5 vandtæt. Blæseren bør være beskyttet fra elementerne, så det anbefales at holde den tildækket under en trækasse, trapper eller terrasse. For de badende, der gerne vil have mulighed for at skifte mellem en kraftigere og blidere massage, kan hydromassage installeres sammen med luftboblemassage til træbadekar og svømmebassiner.

Oplev, hvor vidunderligt det er at have et fremragende massagesystem i din egen baghave. Lad dine sanser og dit sind slappe af, mens de 6 kraftige hydromassage dyser gør dit træbadekar eller svømmebassin til en spa. Plej dit sind og din krop med hydromassage til træbadekar og svømmebassiner!

Luftboblemassagesystem til vildmarksbad

Hvilken bedre måde at gøre et badekar af træ, glasfiber eller PP endnu mere underholdende end ved at installere luftboblemassage? Få de forskellige sundhedsmæssige fordele, der følger med en beroligende massage, ved at vælge luftboblemassage til træbadekar og svømmebassiner. Ikke alene øger et bad i et dampende varmt træbadekar eller svømmebassin med luftboblemassage kredsløbet og blodgennemstrømningen, mens det reducerer muskelømhed, det har også terapeutiske fordele for mental og følelsesmæssig sundhed, idet det hjælper sindet med at slappe af og masserer stressen bort.

Luftboblemassage består af 12 kraftige stråler, der er installeret i væggene rundt i omkredsen af træbadekarret. Luftboblemassage til træbadekar og svømmebassiner, der styres af en enkel afbryderknap, er nem at bruge og kræver stort set ingen vedligeholdelse. Luftboblesystemet tilsluttes et almindeligt 220V enkelt-faset net, hvilket gør det velegnet til brug i hjemmet.

Man kan godt undre sig over, hvordan luftboblemassagevirkningen fungerer. Systemet er forbundet med en blæser, der trækker luft ind, og som med stor kraft spreder luften gennem en manifold med tolv rør. Luften går derefter op gennem rørene og presses ud gennem dyserne, hvilket dermed skaber luftmassagebobler i boblebadet eller svømmebassinet. For de badende, der gerne vil have mulighed for at skifte mellem en blidere og en kraftigere massage, kan luftboblemassage installeres sammen medhydromassage til træbadekar og svømmebassiner.

Et varmt bad bliver kun bedre af at føje luftboblemassage til dit træbadekar eller svømmebassin. Oplev den vidunderlige følelse og de forskellige sundhedsmæssige fordele af luftboblemassage i dit træbadekar eller svømmebassin og lad stress og bekymringer forsvinde. Læn dig tilbage, slap af og nyd luftboblemassagen!

Vandfiltrering til træbadekar

Vedligeholdelse af vandet bør være en meget høj prioritet for enhver, der har et udendørs træbadekar eller svømmebassin, da dette har stor indvirkning på de badendes tilfredshed. For at sikre renhed og klarhed, anbefales det på det kraftigste at bruge et vandfilter. Det mest populære valg for et træbadekar eller svømmebassin er et sandfilter. Et sandfilter til træbadekar kræver stort set ingen vedligeholdelse i sig selv, dens aktive komponent – sandet – skal kun skiftes hver 3 til 5 år, og af denne grund er det det perfekte valg til rengøring af træbadekar og svømmebassiner. Sandet inden i sandfiltret til træbadekarret og svømmebassinet fungerer som en „svamp“ ved at opfange urenheder. To forbindelser af rustfrit stål bruges til at forbinde sandfiltret med karret. En forbindelse placeres øverst på træbadekarret og en anden for neden. Vandet trækkes fra træbadekarret eller svømmebassin ind i sandfiltret gennem bundforbindelsen, hvor det filtreres gennem sandet. Forskellige små partikler som snavs, grus osv. Opfanges af sandet. Friskrenset vand lukkes derefter ud af sandfiltret ind i træbadekarret eller svømmebassinet gennem den øverste forbindelse.

Sandfiltre til træbadekar og svømmebassiner varierer i effektivitet og filtreringskapacitet. Den mindste løsning på markedet er et sandfilter på 4 m3, hvilket er perfekt til et træbadekar eller svømmebassin på 1800 mm diameter, og de går op på 8 m3. Sandfiltret til træbadekar og svømmebassiner tilsluttes en almindelig 220V enkelt-fase kontakt, derfor er det ikke nødvendigt med elektriske modifikationer for husholdningsbrug. Vandfiltreringsprocessen er gjort endnu nemmere med en installeret timer. På den måde kan sandfiltret til træbadekar og svømmebassiner programmeres til at køre i bestemte tidsintervaller. De badende kan bare slappe af og meditere i det varme bad, mens sandfiltret gør sit, og man behøver ikke at bekymre sig om at standse filtret.

Det anbefales at beskytte sandfiltret til træbadekar og svømmebassiner fra elementerne ved at tildække det. En trækasse af den samme trætype som træbadekarret er et perfekt dække og ser flot ud, når den sættes på siden af træbadekarret. Trædækket kan fjernes og giver nem adgang til sandfiltret. Sandfilter enheden kan også gemmes under træbadekarrets eller svømmebassinets trappe eller placeres under en terrasse.

Man bør helt sikker overveje et sandfilter til træbadekarret eller svømmebassinet for at forbedre vandkvaliteten, da det gør, hvad ingen kemisk behandling kan gøre ved at filtrere og fjerne små snavspartikler. En sandfiltreringsenhed er nem at bruge og miljøvenlig og anbefales som tilbehør til ethvert træbadekar eller svømmebassin.

Kontakt os nu!
close slider
×