Udendørs Saunaer Tønde til Haven. Velkomst!

 

 

Runde Sauna Ejnar Jensen Munk Otterup Danmark Main

Runde Sauna, Ejnar Jensen-Munk, Otterup, Danmark

Hej TimberIN
Nu er den meget flotte sauna på plads,
Tak for den helt igennem fine forhandling om fremstilling og levering,
alle spørgsmål hurtigt og godt besvaret, jeg er meget tilfreds med saunaen, glæder mig til at prøve den i weekenden.
Jeg har et enkelt spørgsmål til sidst.
Hvad skal jeg behandle træet med udvendig, hvilket produkt vil være bedst
til at træet beholder sin lyse farve, som er så flot.
Vedhæftet billeder af modtagelse og endelig plads for saunaen.
Mange hilsner til alle i firmaet, JOB WELL DONE
Ejnar Jensen-Munk

Må gerne bruges til markedsføring, jeg står ved hvert ord jeg har skrevet

5.0
2016-10-30T16:58:11+00:00
Hej TimberIN Nu er den meget flotte sauna på plads, Tak for den helt igennem fine forhandling om fremstilling og levering, alle spørgsmål hurtigt og godt besvaret, jeg er meget tilfreds med saunaen, glæder mig til at prøve den i weekenden. Jeg har et enkelt spørgsmål til sidst. Hvad skal jeg behandle træet med udvendig, hvilket produkt vil være bedst til at træet beholder sin lyse farve, som er så flot. Vedhæftet billeder af modtagelse og endelig plads for saunaen. Mange hilsner til alle i firmaet, JOB WELL DONE Ejnar Jensen-Munk Må gerne bruges til markedsføring, jeg står ved hvert ord jeg har skrevet
5.0
1

 

Vi kan også fremstille og levere en udendørs tønde sauna af træ. Det er fantastisk at have et vildmarksbad stående i din have sammen med en sauna. Vi kan tilbyde forskellige faconer, størrelser og variationer af udendørs saunaer. Vores modeller kan findes her, men vi er ikke begrænset til kun at sælge disse. Inden for den nærmeste fremtid vil vi tilføje flere modeller af udendørs saunaer. Vores saunaer er lavet af sibirisk
gran eller lærk, og også de kan udstyres med LED-lys. Vi tilbyder “HARVIA” træfyret eller elvarmelegemer.

Vi producerer og sælger forskellige standard og individuelle træfyrede eller elektrisk drevne saunaer. Vi tilbyder saunaer i forskellige størrelser til 4-18 personer. Saunaens vægtykkelse er på 45 mm. Bemærk, at vi kan tilbyde saunaer, der er individuelt designede efter dine ønsker. Disse individuelle modeller kan være af forskellige størrelser og unikke konstruktioner. Saunaernes hovedvægge produceres af gran, lærk eller thermo-træ varmebehandlet træ. Tagkonstruktionen omfatter sædvanligvis et 3-cm luftrum, OSB plade og endelig tagdækning. Indersiden af saunaen er fremstillet af aspetræ. Alle udvendige trædele imprægneres ved hjælp af SPA olie. Saunaen, som er 5 meter i længde, har plads til 6 personer. Borde og bænke, der kan åbnes, er installeret i badehuset (omklædningsrummet) overfor, hvor badehusets ventilationshuller er installeret.

 

Sauna Sliders (1)
Sauna Sliders (2)
Arrow
Arrow
Slider

 

Hvad er bedst, træfyrede eller elektriske ovne?

Det tager op til 45 minutter at varme saunaen op. Elektriske eller træfyrede ovne kan anvendes. Træfyrede “Harvia” ovne kan holde sten, som man kan hælde vand på. Vi vil sige, at valget er klientens. Hvis nabolaget ikke tillader eller kan lide damp, kan du altid bruge el-varmer. I de fleste tilfælde bruger man træfyrede varmeovne. Lugen (det sted, hvor kommer træet ind) kan være inde eller uden for. Til kælderen behøver saunaen ingen særlige foranstaltninger. Hovedreglen er, at saunaen skal stå på en vandret overflade, uden at der er sten eller andre forhindringer under den. Selvfølgelig kan du bygge en særlig terrasse lavet af træ eller endda beton. Du kan også bestille ekstra træpaneler til terrasse installation. De allerfleste saunaer er lavet af sibirisk gran og lærk. Thermo-træ kan anvendes. Alt udvendigt træ, der anvendes til at bygge saunaer, er imprægneret med henblik på at gøre det mere modstandsdygtigt over for vejrforhold. Det er praktisk taget umuligt at beskrive, hvad effekten af saunaen er. Den grundlæggende og vigtigste effekt efter saunaoplevelsen er følelsen af at være lettere, renere. Det nemmeste og mest umiddelbart mærkbare er, at vi begynder at svede, når vi udsættes for varme temperaturer. Sammen med sveden udskilles toksiner og skadelige stoffer fra kroppen. De dybere hud- og muskellag nås ved hjælp af den rette teknik for langsom og korrekt opvarmning og afkøling af kroppen. Mennesker oplever, at huden bliver glattere, renere og lysere, kroppen hærdes og bliver mere modstandsdygtig over for sygdomme. Varme ændrer fuldstændigt normal blodgennemstrømning: blodet strømmer til huden, hvilket gør huden kølig. Indre organer slapper af, hvorfor saunaen bør undgås efter en god frokost for at undgå problemer med fordøjelsen. Listen er lang. Men i mange tilfælde er saunaen er ikke kun fysisk, men mere psykologisk, afslappende.

 

En sauna er et dampbad som bruges til at muliggøre dampudrensning og dejligt varmt vand. Dette gør det muligt for folk at nyde en afslappende stund i ny og næ. Det er en luksus at tage i sauna og det kræver ofte at man tager i træningscenter, spa, eller endda på hotel. Af denne grund kan det være dyrt at tage i sauna, især når man medregner benzinpriser.

Udendørs saunaer kan købes i din lokale VVS butik. De er lidt dyre til at starte med, men køber man en til en eller to personer kan det virke lidt mere overkommeligt. Saunaerne er æstetisk tiltalende og vil se fantastisk ud i stort set enhver have.

Udendørs saunaer fremstilles som regel i træ

Den type træ som bruges oftest er sibirisk lærk eller varmebehandlet, da disse typer træ er pæne at se på og kan modstå varme og damp. Udendørs saunaer er endda nogle gange udstyrede med en
gårdhave udenfor hoveddøren og kan dekoreres. En udendørs sauna kan bruges som mere end en sauna hvis man dekorerer den.

En udendørs sauna til et privat hjem skal dækkes med en bituminøs belægning for at kunne modstå vejret og bør ikke kunne låses udefra, for sikkerhedens skyld. En belægning med bituminøse rullesten gør det muligt for
saunaen at modstå skiftende vejrforhold, inklusiv sne, storm, og regn. En udendørs sauna skal ikke kun kunne kontrolleres udefra, men også gennem knapper indefra. Dette gør at saunaen er sikker og skaber et miljø hvori man kan slappe af.

Udendørs saunaer skal være behagelige. Bænkene indeni disse saunaer er som regel fremstillede i lettere træ end udendørs bænke, hvilket gør at de er mere behagelige og at man som bruger kan slappe af. Udendørs saunaer i private hjem kan som regel rumme op til otte mennesker; perfekt til en familie.

Selve installeringen kan udføres af køberen men det er også muligt at få tilsendt saunaer som er blevet samlede på fabrikken. Udendørs saunaer kan opvarmes ved brug af naturlig gas, el, eller træbrænding. Det sidstnævnte system kræver som regel at man køber et ekstra opvarmningssystem.

En udendørs sauna er et fantastisk produkt som kan hjælpe med at udrense kroppen for toksiner, åbne og rense porerne, og medvirke i vægttab i længden ved at smelte fedt væk.

Man kan let få fat i en udendørs savne med komplet isolering, tonede glasruder så naboerne ikke kan se ind, og et fantastisk ventilationssystem så luften forbliver ren og det altid vil være muligt at trække vejret. Visse udendørs saunaer er udstyrede med et alarmsystem og i andre kan dette installeres hvis man føler at der er brug for det. Nogle udendørs saunaer er udstyrede med timere som sørger for at varmen slukker efter et stykke tid. Dette sikrer at varme- og dampniveauet ikke stiger så højt at det bliver svært – eller endda umuligt – at trække vejret.