Udendørs Saunaer Tønde HARVIA til Haven. Velkomst!

Ugentlige leverancer i hele Europa!

 Udendørs Sauna Byg Selv
Svensk Udendørs Sauna
Billig Udendørs Sauna
Finsk Udendørs Sauna
Udendørs Sauna Hytte
Udendørs Sauna Pris
Udendørs Sauna
Udendørs Sauna Tilbud
Udendørs Sauna Sverige
Udendørs Sauna Brugt
Udendørs Sauna København
Køb Udendørs Sauna Red Cedar Rød Ceder
Mobil Sauna Tønde
Udendørs Sauna Tønde

Vagn Wallentino, Rude Danmark main

Igloo Sauna, Danmark Design!

Vi har købt en Iglu Sauna (en udendørs sauna) hos Timberin i Lithauen.

Saunaen er i perfekt stand og fungerer upåklageligt. Vi er meget tilfredse med saunaen.

Vagn
Bisserup
Rude
Danmark
5.0
2015-10-19T11:24:16+00:00
Vi har købt en Iglu Sauna (en udendørs sauna) hos Timberin i Lithauen. Saunaen er i perfekt stand og fungerer upåklageligt. Vi er meget tilfredse med saunaen. Vagn Bisserup Rude Danmark
5
1

Du bestiller direkte fra fabrikanten – TimberIN fabrikken! Hvad betyder det?

TimberIN fabrikken er certificeret af den Europæiske Unions Kontor for Intellektuel Ejendom (certificering nr. ‎016147597) og er et registreret varemærke inden for den Europæiske Union. Det betyder, at designet af vores produkter er unikt. I øjeblikket er TimberIN i gang med at etablere ISO 9001 “kvalitetsstyringssystemer”. Nogle vigtige faktorer, når du arbejder sammen med os:

 • Du vil få et unikt TimberIN-brandet produkt af høj kvalitet. Der er mange lignende produkter på internettet, men hvis du vil være sikker på kvaliteten af hvert eneste aspekt af dit køb, skal du vælge TimberIN!
 • Meget sikrere købsproces. Du vil overføre dine penge direkte til fabrikanten, og der er ingen mellemmand – ingen risiko!
 • Meget sikrere forsendelsesproces. Du vil få produktet direkte fra fabrikken, ingen ekstra af- og pålæsning! Dette er meget vigtigt for at holde produktet frit for skader forårsaget af transporten!
 • ‎Takket være din direkte kommunikation med fabrikken vil din ordre blive fremstillet så præcist som muligt. Involvering at tredjeparter (forhandlere) i købsprocessen vil altid øge risikoen for misforståelser og derfor produktionsfejl.
 • Vi kan lave brugertilpassede modeller! Mulighederne er utallige! Har du en ide for en model med et anderledes design? Fortæl os om det!
 • ‎En rigtig garanti, der stilles direkte af fabrikanten. Hvis man køber fra en forhandler, vil det ofte begrænse garantien, siden forhandleren i tilfælde af svigt vil kontakte fabrikanten, og i sidste ende er der ingen, der vil tage ansvaret. Resultatet er, at kunden spilder tid og penge.
 • ‎Fordi vi har fjernet mellemmanden, sparer du op til 20-30% på alle produkter af høj kvalitet. Kunden vil hellere bruge pengene på træ af højere kvalitet og SPA udstyr end på at betale en forhandler hans andel.
 • ‎95% kundetilfredshed og over 500 positive anmeldelser fra hele Europa lyver ikke! Besøg vores hjemmeside, timberin.com, vælg dit land, og lær os bedre at kende! Og husk også at læse artiklerne på vores blog.
 • ‎TimberIN brandets produktionslinje er officielt certificeret af den Europæiske Unions Kontor for Intellektuel Ejendom (certificering nr. ‎016147597) og er et registreret varemærke inden for den Europæiske Union.

I Skandinavien er udendørs saunaer og træfyrede vildmarksbade meget almindelige. En udendørs sauna er den perfekte løsning til at afslappe og rense kroppen og give sig fred i sindet. Det er det perfekte fristed fra vores moderne tilværelses hast og jag, og det bedste af det hele er, at det ikke optager plads inden i boligen. Du kan se alle de tilgængelige saunadesigns ovenfor, så lad os nu tale om deres vigtigste bygningsdele.

Byggemuligheder for udendørs saunaer!

(1) Udendørs sauna med brusebad

Det er meget populært at have et brusebad sammen med en sauna eller et udendørs vildmarksbad elle udendørs vildmarksbad. Bruseren kan enten placeres indeni eller udenfor som en separat del af den udendørs sauna. Hvis man vælger at have en bruser inden i saunaen, installeres den som regel ved indgangen, som er adskilt fra selve saunarummet. Det er vigtigt at overveje hvordan vandet skal drænes fra bruseren, hvis den er indbygget. Man må bør ikke have vand stående på jorden, så det undgås at træet forrådnes. En ydre brusekabine i træ er det mest populære valg.


(2) Sauna tønder til haven med brændefyrede eller elektriske HARVIA varmeapparater

Det vigtigste at tage i betragtning, når man vælger en udendørs sauna er varmekilden. Den mest populære er brændefyrede Harvia ovne. Enkeltheden og stilen er de faktorer, der gør dem så populære. Hvis røgen er ulovlig, hvor du bor, bør du også overveje elektriske Harvia varmeapparater. Konstruktionen er enklere, da elektriske saunaer ikke har skorstene eller indviklede dele til at gøre taget vandtæt. Den vigtigste forskel mellem elektriske og træfyrede Harvia varmeapparatet er effekten. Effekten af et elektrisk varmeapparat beskrives i kW. En kilowatt (kW) er lig med tusind watts. Denne enhed bruges som regel til at beskrive effekten af maskiner og elektriske motorer, værktøjer, maskiner og varmeapparater. Det er vigtigt at vide, hvordan man beregner omkostningerne ved driften af den elektriske havesauna. Hvert enkelt elektrisk varmeapparat har sit eget niveau af strømforbrug. Man skal lægge mærke til, hvor mange kW varmeapparatet har. De fås normalt fra 3 kW til over 10 kW afhængigt af modellen. Lad os tage 6 kW som et eksempel. Hvis du har været i den udendørs sauna i 3 timer, hvor du har kørt varmeapparatet på højeste varme, ender du med at bruge 18 kW i elektricitet (6 kW * 3 timer = 18 kW/t). Det næste trin er at tjekke dine lokale forsyningsregninger. Lad os sige, at man bliver opkrævet 0,2 EUR pr. kW/t, så den samlede pris ville kun være på 3,6 EUR.

Alle elektriske varmeapparatet, der bruges til at opvarme saunaer til haven er udstyret med termostat, så man nemt kan nå den ønskede temperatur og justere den. Den strømforsyning, der er nødvendig, afhænger af de elektriske varmeapparaters effekt. Enheder på op til 6 kW kan køre på en enkeltfase 220 – 230 V ledning. De mere effektive forsynes med et trefaset 380 V kabel.

Træfyrede udendørs havesaunaer kan være helt uafhængige af elnettet. Man behøver slet ingen strømforsyning for at køre dem. Ulempen er, at det ikke er så nemt at tilpasse temperaturen, som det er med en elektrisk udendørs sauna. Hvordan kan man så justere temperaturen i saunaen, og hvordan kan man beskrive effektiviteten af en træfyret sauna varmeapparat? Tja, træfyrede sauna varmeapparater har ikke de samme indikatorer, der beskriver effekten, som de elektriske har. Mens de elektriske beskrives i kW, klassificeres de træfyrede varmeapparater efter størrelse og efter, hvor mange sten, der er plads til i ovnen. Stenene opsamler varmen, og jo flere sten der er, jo mere vil varmen blive fordelt over hele saunaen. Temperaturen af en træfyret udendørs sauna kan kun indstilles med den mængde træ, man kommer ind ad lugen. Hvis der er for meget varme derinde, kan man altid åbne vinduer eller døre for at få god luftgennemstrømning.

Træfyrede varmeapparater kan udstyres med interne eller eksterne luger (det sted, hvor brændet lægges på). Den ydre luge er perfekt til at lægge brænde på uden at forstyrre dem, der er indenfor. Dette er specielt nyttigt for hoteller eller pensionater, hvor saunaen bruges af gæsterne. Vi tilbyder også et stort udvalg af varmeapparater til vildmarksbade.


(3) Udendørs sauna tønder med omklædningsrum

Omklædningsrum i udendørs saunaer er et meget almindeligt valg. Det er dejligt at have ekstra plads til at lægge tøjet, før man går ind i saunaen. Størrelsen kan variere fra 1 m til omkring 2 m. For at forklare konstruktionen bedre, vil vi give dig et eksempel. Lad os sige, at du vælge en sauna, der er 4 m lang og har 1,5 m omklædningsrum. Denne type udendørs sauna ville være ideel for 4-5 personer, siden selve sauna-arealet er 2,5 m langt og de andre 1,5 m er omklædningsrummet. Omklædningsrummet er adskilt fra selve saunarummet med træ- eller glasdøre. Hvis du ikke har ret meget plads i haven, kan du give afkald på omklædningsrummet og have selve saunarummet i fuld størrelse. Man kan vælge at oplyse både omklædningsrummet og selve saunaen med LED lys, der er indbygget i bænkene. Omklædningsrum i udendørs saunaer til haven er bygget af det samme træ og kræver ikke ekstra eller anderledes materialer. Hvis du har plads til det i haven, anbefaler vi altid at have omklædningsrummet inden i saunaen. Det er meget mere praktisk.


(4) Træsauna med terrasse eller veranda

En terrasse er endnu en god tilbygning til din træsauna. Den er meget rar til at skærme for vinden eller bare som et sted, hvor man kan sidde og hygge sig, når man har haft en dejlig tur i saunaen. Terrassens længde kan variere, men det mest populære valg er 1 m. Så igen, hvis du har en sauna med en samlet længde på 4 m, herunder 1 m terrasse, har du 3 m tilbage til selve saunaen. Terrasser til udendørs sauna tønder har som regel indbyggede bænke og er dækket med tag.


(5) Udendørs saunaer for 2, 4, 6 eller 8 personer. Lad os sammenligne størrelserne

Når det gælder spørgsmålet om, hvor mange personer der er plads til i den ene eller anden sauna, kan det være svært at svare på. Det afhænger i høj grad af størrelsen på personen, men i dette eksempel kan vi tage en almindeligt stor person, der er 175 cm høj og vejer omkring 80 kg. Den 2 m lange sauna til haven ville have rigelig plads til 2 personer, 3 m ville have plads til 4 personer og en 4 m lang udendørs sauna ville have plads til 6 eller flere personer. Om saunatypen er en tønde eller en iglo har ingen indvirkning på, hvor mange personer, der er plads til inden i. På den anden side vil der være plads til flere personer i en rektangulær sauna af samme længde, siden væggene er lige. Sauna tønder til 2 eller 4 personer er det mest populære valg til små familier, mens saunaer på 4 meter eller mere som regel vælges af hoteller og pensionater.


(6) Valg af placering af udendørs sauna

Når du bygger en udendørs sauna i haven, er det vigtigt at vælge det rette sted. Det er bedst at finde et sted, der er afslappende og lidt afsides. Det er trods alt bedst, hvis naboerne ikke kan lure på dig i saunaen! Sørg for, at det sted, du vælger, er stort nok til saunaen og langt nok fra din bolig til, at det ikke er farligt. Det er muligt, at du skal have byggetilladelse til saunaen afhængigt af, hvor du bor.

Stort set vil ethvert sted, hvor der kunne stå et haveskur, også være egnet til en sauna. I tilfælde af, at grunden ikke kan jævnes, kan din sauna stilles op på mursten eller et mindre fundament. Visse designs giver dig mulighed for delvist at grave det nederste af saunaen ned, hvilket giver dig flere muligheder for placering. Stort set leveres hver enkelt sauna med et allerede indbygget fundament af træ, hvilket vil sige, at du kun behøver at jævne overfladen og sikre, at der er god luftgennemstrømning nedenunder. Man kan sagtens stille saunaen på en terrasse af træ eller en patio. Materialet er ikke så vigtigt. Hver enkelt sauna har sine egne mål på fundamentet, som skal passe, hvor du vil stille den, så den kan stå flot.


Valg af en udendørs sauna til haven

Der er masser af udendørs sauna tønder til salg på internettet. Tage pladsen, dine mål og dine personlige præferencer i betragtning, når du tager en beslutning. Sauna tønder i træ til haven bør være bygget af holdbart træ, der er blevet behandlet til at modstå varme og fugt. Med visse designs, såsom Igloer eller sauna tønder, er der særlige overvejelser, man skal gøre sig, så før du bestiller, skal du sørge for, at du har plads til den sauna, du bruger.

Når din udendørs sauna er installeret, kan du begynde at slappe af og føre et bedre, sundere liv. Jeg lover dig, at din sauna vil blive dit yndlingssted og give dig mange års problemfri nydelse. Bestil din sauna i dag og se, hvorfor så mange skandinaver allerede har bygget deres eget lille fristed hjemme i haven.


Kort sagt er udendørs sauna tønder et fremragende luksusprodukt til haven

Udendørs sauna tønder eller camping glamping hytter er også fremragende tilføjelser uden for boligen. Man kan få gør-det-selv udendørs sauna tønder, som boligejeren selv kan bygge. Pladsen pr. person afhænger af antallet af personer, der bør kunne sidde i den udendørs sauna. En udendørs sauna er et fremragende sted at slappe af, som nemt kan forbedre din ejendomsværdi. En udendørs sauna er det foretrukne sted at slappe af for de fleste mennesker, der har opdaget fordelene ved den. De kan endda bidrage til vægttab og udrensning af giftstoffer i kroppen.


Vi tilbyder vores produkter garden saunas og Camping pods til:

Danmark: Vejle, Hillerod, Soro, Viborg, Roskilde, Svendborg, Odense, Esbjerg, Frederikshavn, Aalborg, Aarhus, Kobenhavn.

Vildmarksbad i Europa: i Østrig, Schweiz, Belgien, Frankrig, Danmark, Tjekkiet, Polen, Liechtenstein, Luxembourg, Italien, Spanien, Irland, Storbritannien, Ungarn, Slovenien, Slovakiet, Rumænien, Letland, Estland, Norge ….


Links til vores europæiske hjemmesider:

 • Germany
 • Germany (new website)
 • Germany (new website)
 • France
 • France (new)
 • Uk (new)
 • Uk (new)
 • Denmark (new)
 • Denmark (new)
 • Poland
 • 97
  Shares
Kontakt os nu!
close slider