Udendørs saunaer – Sauna Tønde Denmark

Her hos TimberIN bruger vi vores mangeårige erfaring til at levere holdbare, rimeligt prissatte udendørs saunaer til haven! Uanset dit budget, er vi sikre på, at vi kan tage din drøm om en sauna til haven og sørge for, at du ender med nøjagtigt det resultat, du er ude efter! Lige som vores vildmarksbade af træ byder vores udendørs træsaunaer til haven ikke blot på dejlige stunder og afslapning, de leverer også påviste medicinske og sundhedsmæssige fordele for brugerne!

Oplev andre modeller af udendørs saunaer

Uanset hvilken type Sauna, du vælger, leveres de alle udstyret med brændefyrede eller elektriske finske Harvia varmeovne af højeste kvalitet – hvis det er værd at gøre, er det trods alt værd at gøre det ordentligt! Akkurat som med vores vildmarksbade, kan vores udendørs saunaer til haven også tilpasses i størrelsen, alt efter dine behov.

Hvis du gerne vil have en klassisk udendørs tøndesauna udstyret med LED lys og indbygget omklædningsrum, kan vi bygge den for dig! Høj tagryg, tegl på taget og flot udformet vindue – det kan vi også godt! Mangler du plads i haven? Vi kan fremstille og tilbyde dig en lodret sauna, der passer næsten hvor som helst!

Hvis du ikke er interesseret i nogen af disse muligheder har vi også noget helt særligt – vores kvadratiske saunaer ser ikke blot fantastiske ud, de har også mere plads og kan bruges af op til seks personer, så de er det perfekte valg til storfamilier og hyggelige fester – eller bare til folk, der elsker at have gæster!

Vores udendørs saunaer i træ kan tilpasses på mange måder – fra elektrisk lys, brusekabiner, modeller med udendørs opvarmning og træbehandling. Vores saunaer er virkelig lige så forskellige som vores kunders behov! Hvis du ikke kan lide eg, kan vi også lave hele bygningen til dig i lærk!

Hvis du bare ønsker dig en lille sauna og overvejer, hvordan du kan tjene penge på din investering, bør du overveje en mobil sauna i træ! Vores sædvanlige flotte byggeri kan gøres mobilt, så du kan bruge det til alle årets begivenheder og dele de afslappende og regenererende sundhedsfordele med lokalsamfundet!

Mens det er dejligt at kunne tilpasse det hele, er der mange der tror, at de mange muligheder bare vil gøre saunaen endnu dyrere – men sådan er det ikke! Det vil overraske dig, hvor let det vil være at få din egen udendørs sauna!


Se vores produkter nedenfor:


Byggemuligheder for udendørs saunaer!

(1) Udendørs sauna med brusebad

Det er meget populært at have et brusebad sammen med en sauna eller et udendørs vildmarksbad. Bruseren kan enten placeres indeni eller udenfor som en separat del af den udendørs sauna. Hvis man vælger at have en bruser inden i saunaen, installeres den som regel ved indgangen, som er adskilt fra selve saunarummet. Det er vigtigt at overveje hvordan vandet skal drænes fra bruseren, hvis den er indbygget. Man må bør ikke have vand stående på jorden, så det undgås at træet forrådnes. En ydre brusekabine i træ er det mest populære valg.

(2) Sauna tønder til haven med brændefyrede eller elektriske HARVIA varmeapparater

Det vigtigste at tage i betragtning, når man vælger en udendørs sauna er varmekilden. Den mest populære er brændefyrede Harvia ovne. Enkeltheden og stilen er de faktorer, der gør dem så populære. Hvis røgen er ulovlig, hvor du bor, bør du også overveje elektriske Harvia varmeapparater. Konstruktionen er enklere, da elektriske saunaer ikke har skorstene eller indviklede dele til at gøre taget vandtæt. Den vigtigste forskel mellem elektriske og træfyrede Harvia varmeapparatet er effekten. Effekten af et elektrisk varmeapparat beskrives i kW. En kilowatt (kW) er lig med tusind watts. Denne enhed bruges som regel til at beskrive effekten af maskiner og elektriske motorer, værktøjer, maskiner og varmeapparater. Det er vigtigt at vide, hvordan man beregner omkostningerne ved driften af den elektriske havesauna. Hvert enkelt elektrisk varmeapparat har sit eget niveau af strømforbrug. Man skal lægge mærke til, hvor mange kW varmeapparatet har. De fås normalt fra 3 kW til over 10 kW afhængigt af modellen. Lad os tage 6 kW som et eksempel. Hvis du har været i den udendørs sauna i 3 timer, hvor du har kørt varmeapparatet på højeste varme, ender du med at bruge 18 kW i elektricitet (6 kW * 3 timer = 18 kW/t). Det næste trin er at tjekke dine lokale forsyningsregninger. Lad os sige, at man bliver opkrævet 0,2 EUR pr. kW/t, så den samlede pris ville kun være på 3,6 EUR.

Alle elektriske varmeapparatet, der bruges til at opvarme saunaer til haven er udstyret med termostat, så man nemt kan nå den ønskede temperatur og justere den. Den strømforsyning, der er nødvendig, afhænger af de elektriske varmeapparaters effekt. Enheder på op til 6 kW kan køre på en enkeltfase 220 – 230 V ledning. De mere effektive forsynes med et trefaset 380 V kabel.

Træfyrede udendørs havesaunaer kan være helt uafhængige af elnettet. Man behøver slet ingen strømforsyning for at køre dem. Ulempen er, at det ikke er så nemt at tilpasse temperaturen, som det er med en elektrisk udendørs sauna. Hvordan kan man så justere temperaturen i saunaen, og hvordan kan man beskrive effektiviteten af en træfyret sauna varmeapparat? Tja, træfyrede sauna varmeapparater har ikke de samme indikatorer, der beskriver effekten, som de elektriske har. Mens de elektriske beskrives i kW, klassificeres de træfyrede varmeapparater efter størrelse og efter, hvor mange sten, der er plads til i ovnen. Stenene opsamler varmen, og jo flere sten der er, jo mere vil varmen blive fordelt over hele saunaen. Temperaturen af en træfyret udendørs sauna kan kun indstilles med den mængde træ, man kommer ind ad lugen. Hvis der er for meget varme derinde, kan man altid åbne vinduer eller døre for at få god luftgennemstrømning.

Træfyrede varmeapparater kan udstyres med interne eller eksterne luger (det sted, hvor brændet lægges på). Den ydre luge er perfekt til at lægge brænde på uden at forstyrre dem, der er indenfor. Dette er specielt nyttigt for hoteller eller pensionater, hvor saunaen bruges af gæsterne. Vi tilbyder også et stort udvalg af varmeapparater til vildmarksbade.


(3) Udendørs sauna tønder med omklædningsrum

Omklædningsrum i udendørs saunaer er et meget almindeligt valg. Det er dejligt at have ekstra plads til at lægge tøjet, før man går ind i saunaen. Størrelsen kan variere fra 1 m til omkring 2 m. For at forklare konstruktionen bedre, vil vi give dig et eksempel. Lad os sige, at du vælge en sauna, der er 4 m lang og har 1,5 m omklædningsrum. Denne type udendørs sauna ville være ideel for 4-5 personer, siden selve sauna-arealet er 2,5 m langt og de andre 1,5 m er omklædningsrummet. Omklædningsrummet er adskilt fra selve saunarummet med træ- eller glasdøre. Hvis du ikke har ret meget plads i haven, kan du give afkald på omklædningsrummet og have selve saunarummet i fuld størrelse. Man kan vælge at oplyse både omklædningsrummet og selve saunaen med LED lys, der er indbygget i bænkene. Omklædningsrum i udendørs saunaer til haven er bygget af det samme træ og kræver ikke ekstra eller anderledes materialer. Hvis du har plads til det i haven, anbefaler vi altid at have omklædningsrummet inden i saunaen. Det er meget mere praktisk.


(4) Træsauna med terrasse eller veranda

En terrasse er endnu en god tilbygning til din træsauna. Den er meget rar til at skærme for vinden eller bare som et sted, hvor man kan sidde og hygge sig, når man har haft en dejlig tur i saunaen. Terrassens længde kan variere, men det mest populære valg er 1 m. Så igen, hvis du har en sauna med en samlet længde på 4 m, herunder 1 m terrasse, har du 3 m tilbage til selve saunaen. Terrasser til udendørs sauna tønder har som regel indbyggede bænke og er dækket med tag.


(5) Udendørs saunaer for 2, 4, 6 eller 8 personer. Lad os sammenligne størrelserne

Når det gælder spørgsmålet om, hvor mange personer der er plads til i den ene eller anden sauna, kan det være svært at svare på. Det afhænger i høj grad af størrelsen på personen, men i dette eksempel kan vi tage en almindeligt stor person, der er 175 cm høj og vejer omkring 80 kg. Den 2 m lange sauna til haven ville have rigelig plads til 2 personer, 3 m ville have plads til 4 personer og en 4 m lang udendørs sauna ville have plads til 6 eller flere personer. Om saunatypen er en tønde eller en iglo har ingen indvirkning på, hvor mange personer, der er plads til inden i. På den anden side vil der være plads til flere personer i en rektangulær sauna af samme længde, siden væggene er lige. Sauna tønder til 2 eller 4 personer er det mest populære valg til små familier, mens saunaer på 4 meter eller mere som regel vælges af hoteller og pensionater.


(6) Valg af placering af udendørs sauna

Når du bygger en udendørs sauna i haven, er det vigtigt at vælge det rette sted. Det er bedst at finde et sted, der er afslappende og lidt afsides. Det er trods alt bedst, hvis naboerne ikke kan lure på dig i saunaen! Sørg for, at det sted, du vælger, er stort nok til saunaen og langt nok fra din bolig til, at det ikke er farligt. Det er muligt, at du skal have byggetilladelse til saunaen afhængigt af, hvor du bor.

Stort set vil ethvert sted, hvor der kunne stå et haveskur, også være egnet til en sauna. I tilfælde af, at grunden ikke kan jævnes, kan din sauna stilles op på mursten eller et mindre fundament. Visse designs giver dig mulighed for delvist at grave det nederste af saunaen ned, hvilket giver dig flere muligheder for placering. Stort set leveres hver enkelt sauna med et allerede indbygget fundament af træ, hvilket vil sige, at du kun behøver at jævne overfladen og sikre, at der er god luftgennemstrømning nedenunder. Man kan sagtens stille saunaen på en terrasse af træ eller en patio. Materialet er ikke så vigtigt. Hver enkelt sauna har sine egne mål på fundamentet, som skal passe, hvor du vil stille den, så den kan stå flot.


Køb en udendørs sauna – høj kvalitet, lav pris!

Vil du gerne købe en sauna? Eller måske går du og overvejer at bestille en udendørs sauna med en brændeovn? Så er du kommet til det helt rigtige sted. TimberIN er en af de mest kendte fabrikanter og leverandører i Europa. I næsten ti år har vi tjent vores kunder over hele Europa. Uanset om du ønsker at købe en tønde sauna med brændeovn eller en sauna af iglo-typen med en elektrisk ovn, skal du nok finde noget, du søger, i vores store udvalg!

Og hvis du har fundet et produkt, du kan lide, er der forskellige anmeldelser af de tilgængelige produkter på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål, anmodninger eller forslag, må du meget gerne kontakte TimberIN teamet.

Hvis du overvejer at købe en udendørs sauna, er du sikkert stødt på lignende produkter.  Forskellen mellem en tønde sauna og en udendørs sauna

Som navnet angiver ligner en tønde sauna mere eller mindre et vinfad. En tønde sauna giver den ønskede idyl og skaber en afslappet atmosfære. Selvfølgelig fås tøndesaunaen i forskellige størrelser og konfigurationer. Du bestemmer selv, hvordan saunaen skal udstyres. Uanset hvilke andre krav du har, vil vi tage dem i betragtning under fremstillingen i det størst mulige omfang.

Begge saunaer har den fordel, at de ikke fylder meget, og at de visuelt passer perfekt ind i haven. Uanset om det er et rustikt element eller et gammeldags modstykke på en moderne ejendom, vælger du et visuelt højdepunkt, når du køber en udendørs sauna.

I vores store udvalg finder du mange variationer med hensyn til konfigurationer af udendørs saunaen. Det er for eksempel en populær ide at have en tønde sauna med brændeovn. En ideel kombination!

Generelt er en sauna med en brændeovn en god ide, hvis du værdsætter bæredygtighed og romantik

– Den ligner et enormt vinfad

– Fås med alle mulige tilpasninger og i alle størrelser

– Meget populær: tønde sauna med brændeovn

– Yderst miljøvenlig

Udendørs saunaen

Der er den fordel ved en udendørs sauna sammenlignet med en tønde sauna, at der er flere muligheder, hvad angår størrelsen. En udendørs sauna er ofte en lille hytte, der er bygget med et ekstra fundament.

En udendørs sauna med brændeovn er ideel til at tilbringe afslappende timer i naturen og forkæle kroppen med velfortjent afslapning. Varmen på huden, de dejlige lugte, freden – hvad kunne man ønske sig mere? I produktionen af den udendørs sauna lægges der stor vægt på naturprodukter. Trods alt er de fleste af vores kunder lige så store naturelskere, som vi er.

Fra tid til anden kaldes den udendørs sauna et sauna hus. Dette udtryk er ikke helt ved siden af, hvis du vælger at bygge en større hytte. En større sauna betyder selvfølgelig mere komfort og plads, såvel som andre muligheder for at indrette saunahuset. Du finder eksempler på individuelle faciliteter og unikke konfigurationer på billeder og i beretninger fra tidligere kunder på vores hjemmeside. Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser!

Vi ser frem til at hjælpe dig, hvis du gerne vil købe en udendørs sauna!

Derfor er TimberIN den rette partner for folk, der overvejer at købe en tønde sauna

Det er sandsynligvis ikke tilfældigt, at vores kundebase langt overgår Storbritanniens grænser, og at vi konstant får nye kunder. Vi er stolte over at have opnået denne markedsposition på blot cirka syv år. For fortsat at arbejde mod dette mål, stræber vi efter at vedligeholde vores succes og holde fingeren på markedspulsen.

Hvis du gerne vil købe en sauna med brændeovn, er vi – og vil fortsat være – den bedste leverandør på markedet.

I vores sauna butik, vil du finde alle mulige designs på et sted. Uanset om du søger tidløs klassisk, moderne eller rustikt gammeldags – har vi alle modeller. På anmodning kan vi endda fremstille den udendørs sauna, sauna tønden og andre, alt efter dit individuelle ønske. Tilfredse kunder er vores højeste prioritet sammen med naturbeskyttelse!

– Kunder i Storbritannien

– Mange  bedømmelser og anmeldelser med billeder

– Individuelle mål og fremstilling

– De bedste designs og artikler på et sted

– Nem bestillingsproces

Her hos TimberIN arbejder vi altid på at gøre bestillingen så ukompliceret som muligt for kunderne. Dette gør vi blandt andet ved at tage alle de kommentarer i betragtning, som kunderne har lagt til os  i den forbindelse.

Resultatet er, at det er helt ukompliceret at bestille en udendørs sauna.

Hvis du skulle få problemer med at bestille en sauna, kan du kontakte os på forskellige måder. Uanset om du sender os en mail eller ringer til os – står vi altid klar til at hjælpe.

En anden måde at gøre kontakten mellem kunde og leverandør så tæt som mulig er bedømmelser. På vores hjemmeside finder du forskellige anmeldelser af de mange produkter. Her har køberne beskrevet deres erfaringer med de forskellige produkter. Disse rapporter er perfekte til købere, der endnu ikke har bestemt sig!

I de forskellige anmeldelser giver kunder også tips om, hvad de kunne have gjort bedre. Tips, der kan hjælpe dig med at købe din sauna.

Ved at give mulighed for at skrive og dele anmeldelser, skaber vi gennemsigtighed, som er et afgørende element for os.

Vi vokser hurtigt

TimberIN har opbygget en stor kundebase fra hele Europa. Hvis du ønsker at købe en udendørs sauna og søge rådgivning hos en ven, der ejer en tønde sauna, er det meget muligt, at hans sauna er en af vores.

Hvis du ikke kender nogen, der ejer et af vores produkter, vil vi med glæde arrangere kontakt med en af vores tidligere købere. Nogle kunder har lovet at være til rådighed for potentielle købere.

Derfor har du, før du køber en sauna med brændeovn, mulighed for at se anmeldelser og anbefalinger.

Med TimberIN har du en kompetent partner ved din side, der prioriterer miljøet og kundetilfredsheden højest. Det er kun med en fornuftig kombination af alle målene, at vi kan forblive, hvad vi i øjeblikket er – en af de største sauna fabrikanter i Europa.


Valg af en udendørs sauna til haven

Der er masser af udendørs sauna tønder til salg på internettet. Tage pladsen, dine mål og dine personlige præferencer i betragtning, når du tager en beslutning. Sauna tønder i træ til haven bør være bygget af holdbart træ, der er blevet behandlet til at modstå varme og fugt. Med visse designs, såsom Igloer eller sauna tønder, er der særlige overvejelser, man skal gøre sig, så før du bestiller, skal du sørge for, at du har plads til den sauna, du bruger.

Når din udendørs sauna er installeret, kan du begynde at slappe af og føre et bedre, sundere liv. Jeg lover dig, at din sauna vil blive dit yndlingssted og give dig mange års problemfri nydelse. Bestil din sauna i dag og se, hvorfor så mange skandinaver allerede har bygget deres eget lille fristed hjemme i haven.


Kort sagt er udendørs sauna tønder et fremragende luksusprodukt til haven

Udendørs sauna tønder eller camping glamping hytter er også fremragende tilføjelser uden for boligen. Man kan få gør-det-selv udendørs sauna tønder, som boligejeren selv kan bygge. Pladsen pr. person afhænger af antallet af personer, der bør kunne sidde i den udendørs sauna. En udendørs sauna er et fremragende sted at slappe af, som nemt kan forbedre din ejendomsværdi. En udendørs sauna er det foretrukne sted at slappe af for de fleste mennesker, der har opdaget fordelene ved den. De kan endda bidrage til vægttab og udrensning af giftstoffer i kroppen. Mere information på engelsk – Outdoor Saunas by TimberIN.

Fasssauna Saunafass bei TimberIN Deutschland

Aussensauna Gartensauna bei TimberIN Deutschland

Sauna Jardin pas cher

Buitensauna kopen timberin

buitensauna aanbieding timberin


Danmark: Vejle, Hillerod, Soro, Viborg, Roskilde, Svendborg, Odense, Esbjerg, Frederikshavn, Aalborg, Aarhus, Kobenhavn.

Vildmarksbad i Europa: i Østrig, Schweiz, Belgien, Frankrig, Danmark, Tjekkiet, Polen, Liechtenstein, Luxembourg, Italien, Spanien, Irland, Storbritannien, Ungarn, Slovenien, Slovakiet, Rumænien, Letland, Estland, Norge ….

Udendørs Sauna

20950

9.7

Smukke Forskellige Design


9.5/10

INDIVIDUELLE INTERNE OG EKSTERNE LAYOUTS


9.5/10

SUNDHEDSLEVENDE - KALORIERBRÆND


10.0/10

Træ FIRER ELLER ELEKTRISK OPVARMET


9.8/10

FORHØJET VÆRDI AF HUSET


9.7/10

Pros

  • Mere tid til familie og venner
  • Hurtig produktion og levering
  • Formonteret eller sæt til rådighed

Cons

  • Helt dyrt køb
  • Behøver forberedelser
  • Nogle vedligeholdelse kræves


Kontakt os nu!
close slider
×