Vildmarksbad i glasfiber 4 – 8 personer

Moderate opdateringer og ændringer er fremragende til at forny boligen og begejstre familien. Hvis du har gået rundt med en følelse af, at huset burde renoveres, kan et vildmarksbad fra TimberIN være lige det, du mangler. Vildmarksbade giver dine nære og kære chancen for samvær, hvor de kan nyde godt af den afslapning, man kun finder i et vildmarksbad – altsammen i din egen hyggelige have.

Fiberglass Slider (2)
Fiberglass Slider (1)
Fiberglass Slider (2)
Fiberglass Slider (1)
previous arrow
next arrow

Hos TimberIN tilbyder vi et stort udvalg af vildmarksbade i glasfiber. Inderstrukturen kan beklædes med forskellige typer træ eller man kan lade dem stå som de er og nedsænke dem i jorden eller terrassen. Foruden vores udvalg af trækar tilbyder vi også miljøbevidste paneler af menneskeskabte materialer. Der er tale om Neular paneler, som er lavet af gammelt husholdningsplast, hvilket vil sige, at det er 100% genbrugsmateriale. Resultatet er, at det også kan genbruges til fulde, så det skaber ikke yderligere affald, og det skader ikke naturen. Dette unikke materiale har også andre ret unikke og vigtige egenskaber. Blandt de mest relevante for vildmarksbade til udendørs brug er vejrbestandighed. De ydre paneler lavet af Neular materialet er vandtætte, hvilket vil sige, at selv med regn hele året rundt vil der ikke dannes mug på panelerne, og de vil heller ikke slå sig eller svulme op på nogen måde. På den helt anden side er panelerne også UV-resistente, hvilket vil sige, at de ikke vil tage skade af direkte sollys 24/7. Fysisk skade er også mindre tilbøjelig til at kunne ses, da panelerne ikke splintrer og kan modstå en hel del vægt. Materialet er sikkert, hygiejnisk og ugiftigt, hvilket er perfekt for vildmarksbade. Det kræver så godt som ingen vedligeholdelse og det bliver ikke misfarvet.


Se vores produkter nedenfor:


WELLNESS NEULAR SMART Scandinavian Hot Tub No Maintenance Required 15 700x525 1

Her er de vigtigste fordele ved et vildmarksbad af glasfiber:

Isolering

Vildmarksbade af glasfiber kan ikke blot isoleres i bunden og i siderne, men også ovenfra med et isoleret låg af glasfiber, der støbes, så det passer perfekt over karret. Dette giver betydeligt reduceret varmetab, som på lang sigt sparer masser af tid, penge og besvær.

Let rengøring

Da overflader af glasfiber er betydeligt glattere end et vildmarksbad i træ, er der meget færre småsprækker og åbninger, hvor skidtet kan sætte sig fast. Den jævne overflade er nem at gøre rent med en almindelig klud og vand. Den udgør heller ikke et egnet miljø, hvor alger og andre bakterier kan trives.

SPA systemer

Vildmarksbade af glasfiber kan nemt udstyres med forskellige systemer, der kan give en bedre badeoplevelse. Det kan fx være et massage system, der giver en jacuzzi effekt, eller et filtreringssystem, der gør det endnu lettere at vedligeholde.

Vandeffektiviteten

Glasfibermodellernes afrundede vægge fjerner en hel del volumen, der ikke bruges effektivt, for eksempel pladsen under bænkene. Foringen forebygger også enhver risiko for lækager, som er mere almindelige i vildmarksbade af træ.

Lang brugstid

Ligesom skroget af en båd er et vildmarksbad i glasfiber noget, der vil holde i lang tid. Mens vildmarksbade helt af træ kan blive nedslidte på grund af temperaturændringer og fugt, påvirkes glasfiber betydeligt mindre af de skiftende årstider. Det betyder ikke, at de ikke bliver matte med tiden, men det sker over et meget længere tidsrum. Desuden kan overfladen hver 15. år få sin oprindelige glans tilbage vedhjælp af en særlig polering. Desuden kan eventuelle ridser også fjernes ved at pudse og polere.

Let i vægt

En glasfiber model – selv en, der er dækket af hårdt træ som fx lærk – ender generelt med at være lettere end et vildmarksbad af samme størrelse helt i træ. Dette skyldes, at glasfibermodeller ikke behøver en tyk bundplade. Hvis glasfibermodellen ikke er beklædt, er den endnu lettere – den kan potentielt veje halvt så meget som et kar helt i træ.

Ikke korroderende

For dem, der bruger saltbaserede rensesystemer eller simpelthen saltvand, kan det være vanskeligt at finde et vildmarksbad, der ikke bliver negativt påvirket af saltet i vandet. Selvom træ er et godt valg, vil det blive svækket på lang sigt, mens stål, selv hvis det er rustfrit, korroderes, hvis det bliver bare den mindste smule beskadiget. Man kan se hvor saltbestandigt glasfiber er, ved at se, hvor mange hundreder af både, der ligger i havvand år efter år.

De vigtigste ulemper ved vildmarksbade i glasfiber:

Højere pris. På grund af den dyre fremstillingsproces og de materialer, der skal til for at støbe et vildmarksbad af glasfiber, er det naturligt nok dyrere end de forskellige alternativer.

Begrænsede faconer og tilpasninger. Fremstilling af et vildmarksbad i glasfiber er en dyr proces, der kræver særlige støbeforme, der er dyre at fremstille og vedligeholde. En støbeform kan koste et sted mellem 40.000 – 50.000 euro. Den mindst ændring i faconen eller størrelsen på et kar kræver en ny støbeform. Af den grund kan faconen og størrelsen på kar i glasfiber ikke tilpasses så meget som for eksempel kar i træ eller polypropylen.

Vildmarksbad i Glasfiber

9921

9.7

Muligt at isolere vægge og bund


9.5/10

Installering af komplet SPA system muligt


9.5/10

Meget lettere end vildmarksbade i træ.


9.8/10

Lang levetid


9.8/10

Lukkede bænke af glasfiber reducerer vandkapacitet


9.7/10

Pros

  • Mindre vandkapacitet sammenlignet med plastmodeller. Kapacitet: 1400-1600 liter;
  • Glasfiber rammen passer ideelt til indbyggede modeller (til terrasser)

Cons

  • Højere priser sammenlignet med vildmarksbade i træ
  • Ikke fuldstændig naturligt produkt på grund af intern glasfiber ramme.


Kontakt os nu!
close slider
×