Ofte Stillede Spørgsmål (OSS) om købsprocessen generelt

Jeg har valgt min ønskede model, hvad nu?

Vores hjemmeside system tilbyder omfattende brugertilpasning, du skal bare sammensætte din ønskede model så nøjagtigt som muligt og send udkastet til os via vores system. Bemærk venligst, at dette ikke er en rigtig ordre, og du vil ikke blive bedt om betaling for det udkast, vi modtager. Dette system er beregnet til at lette kommunikation. Når først vi modtager dit udkast og dine (eventuelle) bemærkninger om, hvad der skal ændres eller tilføjes, vil vi tilpasse prisen og kontakte dig i løbet af 24-48 timer. Efter du laver et udkast, vil du modtage en meddelelse med dit ordre (udkast) nummer.

 1. Hvis du allerede har valgt din ønskede model, bedes du komme den i indkøbskurven ved at klikke på den grønne knap efter hver model.
 2. Derefter er dit valgte produkt i kurven, som kan findes i det øverste højre hjørne af hjemmesiden.
 3. Følg derefter anvisningerne trin for trin og udfyld de påkrævede felter.
 4. Bemærk venligst, at du ikke vil blive bedt om at udfylde nogen personlige oplysninger. Det eneste, vi har brug for, er leveringsadressen, så vi ved nøjagtigt, hvad fragten vil koste.

Jeg har sendt mit udkast til den ønskede model. Hvornår kan jeg vente svar?

Vi svarer altid inden for 24 – 48 timer. I de fleste tilfælde tager det kun nogle få timer at få svar. Hvis det haster, kan du altid ringe til os, så din anmodning bliver behandlet først.

Hvad består købsprocessen af?

Når først vi er helt enige om din model, vil vi forberede kontrakten med alle oplysningerne anført der i. Kontrakten dækker all Sælgers og Købers forpligtelser og ansvar. Du vil modtage den digitale version af kontrakten sammen med fakturaen.

Kan jeg stole på TimberIN?

Ja, helt sikkert. Vi har solgt vores produkter på det internationale marked i over 2 år nu. Vores produkter leveres til Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien, Danmark, Storbritannien og Norge. Vi har hjemmesider, der er specielt opstillet for hvert af disse markeder. Læs venligst alle de kommentarer og feedback, vi har fra vores kunder fra hele Europa på vores hjemmesider eller Facebook. Der er ingen bedre måde at få tillid til et firma end ved at læse, hvad andre kunder har at sige!

Hvad er betalingsbetingelserne og -metoderne?

Vi ved godt, det er svært at stole på et firma fra udlandet nu om dage, og derfor beder vi kun om 50% af betalingen på forhånd for at gå i gang med produktionen. Når først dit produkt er færdigt, sender vi detaljerede billeder at din ordre med ordresedlen vedhæftet. Når først du modtager billederne og bekræfter, at du er tilfreds, beder vi dig om at betale det resterende beløb. Så snart, vi får det resterende beløb, arrangerer vi forsendelse til din adresse.

Vi accepterer alle almindelige betalingsmetoder: Direkte bankoverførsel, PayPal, Kredit- eller betalingskort.

Bemærk venligst, at der er ekstra omkostninger forbundet med at betale via Paypal, kredit- eller betalingskort. Ekstra gebyrer svarer til ca. 3,4% af det samlede beløb, når man betaler direkte via PayPal-konto eller bruger kredit- eller betalingskort.

Du bedes altid angive betalingsmåden, når du aflægger ordre.

Hvor lang tid tager det (produktion og levering)?

Normalt tager det omkring 3 uger fra det tidspunkt, vi modtager ordren fra vores kunder.

Kan jeg købe produktet uden at betale moms?

Alle priser angivet på vores hjemmeside inkluderer 21% moms. Ifølge EU forordninger kan vi, hvis kunden ejer et firma og (eller) har et gyldigt momsregistreringsnummer, trække de 21% moms fra prisen. Bekræft venligst, om dit momsregistreringsnummer er gyldigt her:

Tilføj venligst en bemærkning om, at du ønsker at købe momsfrit, når du laver udkastet over hjemmesidesystemet.

Kan jeg forvente rabat?

Ja, det kan du bestemt! I alle tilfælde tilbyder vi en ekstra rabat på 15 euro, hvis kunden indvilliger i at skrive feedback eller sende os nogle få billeder af produktet. Vi modtager meget gerne din feedback og dine billeder, for det hjælper os til at tjene dig bedre!

Hvilket sprog skal jeg kontakte jer på?

Vi ønsker, at det skal være så nemt som muligt for vores kunder, så derfor kan du sagtens kontakte os på dit modersmål. Da vi er et internationalt firma, beder vi dig bære over med eventuelle grammatiske fejl, du måtte finde på vores hjemmeside eller i vores mails, når vi kommunikerer. Vi vil svare dig på dit modersmål. Selvfølgelig velkommer og påskønner vi også altid henvendelser på engelsk.

Ofte stillede spørgsmål (OSS) angående køb af vildmarksbade

Hvilke produkter tilbyder vi?

Tilbyder vi gør-det-selv modeller (som samlesæt)?

Ja, der er mulighed for at bestille “Vildmarksbade i træ” modeller som gør-det-selv sæt. “Vildmarksbade i plast eller i Glasfiber” modeller leveres udelukkende fuldstændig færdige fra fabrikken.

Hvad er forskellen mellem modeller lavet fuldstændig af træ og med inderrammer?

Vildmarksbade i træ” modellerne er helt af naturmaterialer. Træ er et naturligt materiale og kræver vedligeholdelse. Det har en tendens til at udvide sig eller skrumpe alt efter mængden af fugtighed. Man kan forvente lækager de første dage, man bruger det.

Vildmarksbade i plast eller i glasfiber” modellerne har inderrammer af polypropylen eller glasfiber, der forebygger lækager og også kræver mindre vedligeholdelse. Disse modeller er lette at brugertilpasse, derfor kan meget ekstraudstyr, såsom SPA, installeres på anmodning.

Hvilken slags træ bør jeg vælge?

 1. Sibirisk gran er det mest populære gran. Med god vedligeholdelse er sibirisk gran det perfekte valg til de fleste klimatyper. Farven er lys.
 2. Sibirisk lærk vælges tit til steder, hvor træ er meget udsat for forskellige insekter. Lærk er meget mere modstandsdygtigt over for insekter og råd, i forhold til gran. Farven er lys.
 3. Termotræ – Denne trætype behandles ved høj temperatur. Under denne procedure lukkes alle kapillærerne, og af den grund opsuger træet ikke længere fugt. Denne type træ er ekstremt modstandsdygtigt over for råd og misformning. Farven er mørk.
 4. Sibirisk eg – denne trætype er den mest luksuriøse. Men på grund af en høj kapacitet for vandopsugning, har det en tendens til at skrumpe og udvide sig. Eg kræver meget mere vedligeholdelse.

Hvordan vedligeholder man den ydre træ-del af karret?

Vi anbefaler at oliere ydre trædele to gange om året. Det mest hensigtsmæssige tidspunkt er før og efter vinteren. Vi anbefaler at bruge hørfrøolie, men der findes også andre acceptable midler til vedligeholdelse af træet. Udendørsbade holder normalt over 10 år, hvis de er velholdte.

Hvilken diameter bør jeg vælge? Hvor meget vand kan det holde?

Vi tilbyder diametre fra 1500 mm til 2200 mm.

 1. 1500 – 1600 mm er til 3-5 personer;
 2. 1600 – 1800 mm er til 6-8 personer;
 3. 1800 – 2000 mm er til 8-10 personer;
 4. 2000 – 2200 mm er til 10-12 personer.

Vandstand – ca. 90 cm. Vandvolumen (for 2000 mm badetønde) – V=3.14*12*0.9=2800 l.

Bemærk venligst, at antallet af personer også kommer an på den type ovn, man bruger. Fritstående ovne giver bedre plads inden i vildmarksbadet.

Hvor lang til tager det normalt at opvarme vandet?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af mange forhold, såsom om badetønden er isoleret og hvilke slags udendørstemperaturer, den udsættes for. Normalt er opvarmningstiden omkring 2-3 timer (38oC). Opvarmningstiden afhænger også af ovnens ydeevne. Vi tilbyder ovne på 14-40 kW.

Hvad er forskellen mellem indbyggede og fritstående ovne? Varmer aluminiumsovne hurtigere op?

Forskellen er hovedsaligt, at fritstående ovne giver mulighed for at have mere plads inden i karret. Opvarmningstiden varierer ikke betydeligt. Aluminiumsovne varmer en anelse hurtigere op i sammenligning med rustfrit stål. Dette skyldes hurtigere varmeoverførsel gennem metallet. Dog er levetiden kortere.

Jeg vil gerne bruge kemikalier til at behandle vandet. Hvilken slags varmeovn skal jeg bruge?

Som standard er vores ovne lavet af 430 rustfrit stål. Hvis der bruges klorin, anbefaler vi på det kraftigste at vælge 316 rustfrit stål i stedet for. Du kan vælge denne mulighed under hver ovnmodel eller simpelthen ved at skrive en kommentar, når du afgiver bestillingen. Vi anbefaler at bruge naturlige urter eller salte til vandbehandling i stedet for kemikalier.

Hvor ofte bør jeg skifte vandet?

Det kommer an på, hvor ofte badet bruges. Vi anbefaler at skifte vand hver par dage, hvis vandet ikke behandles med kemikalier og der ikke bruges et filtreringssystem.

Hvordan kan jeg dræne vandet fra vildmarksbadet?

Som standard findes der en hane nederst på badetønden (som ved en almindelig vask). Desuden kan man vælge en ekstern vandhane, der installeres i væggen mindst 5 cm over bunden.

 

Jeg har en gammel ovn, jeg gerne vil bruge til mit nye vildmarksbad, kan jeg købe modellen uden ovn?

Ja, selvfølgelig, vi kan sælge hvilken som helst af vores modeller uden oven. For at give en pris skal vi vide diameter, model og trætype.

Jeg har mit eget vandfilter, kan jeg bare bede om tilslutningsfittings?

Ja, vi installerer to fittings af rustfrit stål, hvor du kan tilslutte dine filterslanger.

Hvad bør jeg overveje for at holde vandet varmt længere?

Man bør overveje at isolere væggene, bunden, og dækslet.

Hvor kan jeg skjule pumperne, hvis jeg bestiller SPA udstyr?

Vi fremstiller en trækasse, der bruges til at skjule pumperne (gratis pr. efterspørgsel). 

Behøver jeg professionel assistance for at tilslutte de elektriske dele (elektriske varmelegemer; SPA udstyr og vandfiltrering).

Alle elektriske dele leveres fuldt monteret fra fabrikken. Vi anbefaler dog, at kunder henvender sig til en autoriseret elektriker, når de skal tilsluttes den lokale strømforsyning.

Massage systemer med luftbobler kræver 0.8 kW strøm og hydro-massage systemer 1,0 kW. Et elektrisk varmelegeme tager 6 kW strøm. Hvis man tilslutter to enheder, 12 kW. Andre elektriske deler kræver ikke store mængder strøm. For flere oplysninger bedes du se vores brugervejledning.

Hvad koster leveringen?

 • Danmark: vildmarksbad med indvendig ovn – ~1860 kr;
 • Danmark: vildmarksbad med udvendig ovn eller større “A” type trapper  – ~2090 kr;
 • Danmark: vildmarksbad med udvendig ovn OG større “A” type trapper  – ~2250 kr.

Det kommer i høj grad an på den nøjagtige adresse og model, du ønsker at købe. Prisklasser for levering vises under prisen for hvert produkt, og er 95 % nøjagtig.

Hvad bør jeg tage i betragtning, før jeg bruger mit udendørs bad for første gang?

Læs venligst vores brugervejledning omhyggeligt her.

Hottub fra sibirisk egetræ? Hvad skal jeg vide?

Det er vigtigt at vide at eg både er hårdt og stærkt materiale. Egetræ absorberer meget vand og udvider hvorefter det skrumper. Synlige træbevægelser fremgår og derfor producerer vi altid låg fra varmebehandlet træ.

DSC_0089

Flere spørgsmål?

Læs vores blog. Konstant opdateret!

Ofte stillede spørgsmål (OSS) om køb af saunaer

Kan jeg få en sauna som gør-det-selv sæt?

Næsten alle vores saunamodeller kan leveres fuldt sammensat eller som gør-det-selv sæt. Forsendelsesomkostningerne afhænger af det nøjagtige leveringssted. Forsendelsesprisen for gør-det-selv modellen er som regel billigere.

Hvilken slags træ kan vi tilbyde?

Vi tilbyder sibirisk gran, lærk eller termotræ. Du kan vælge trætypen under modellen eller simpelthen ved at kontakte os.

Hvordan leveres saunaen?

Saunaen lastes på vores fabrik ved hjælp af en gaffeltruck. Det er kundens ansvar at arrangere at have en gaffeltruck eller lignende maskine til at læsse saunaen af på det endelige bestemmelsessted.

Kan saunaerne brugertilpasses?

Vi sælger saunaer, som er vores egne modeller, og den måde de ser ud udenpå kan ikke ændres. Dog kan bænkenes og ovnens placering inden i saunaen tilpasses efter behov. Du kan for eksempel nævne det for os, hvis du gerne vil have et omklædningsrum og (eller) en terrasse i forlængelse af selve saunarummet.

Kan jeg vælge farven på taget til min sauna?

Ja, det kan du. Vi tilbyder sorte, brune (med sorte striber) eller grønne bitumenbaserede teglsten. Sørg venligst for at meddele farvevalg, når du afgiver bestilling.

 

Close