Ovn til Vildmarksbad til SalgHvorfor bør du bruge en brændefyret ovn til dit vildmarksbad, og hvad er de bedste muligheder at vælge imellem?

Hvis du har din egen brændefyrede ovn til vildmarksbadet, kan det virkelig hjælpe dig med at nyde det bedre og hygge. Hvis du investerer i et sådant produkt, kan det gøre stor forskel, og det kan potentielt bringe oplevelsen op på det næste niveau på en kreativ og unik måde. Du kan vælge en snorkelovn til brug under vandet i dit vildmarksbad, men du kan også bruge en ydre ovn, der installeres separat.

Med hjælp af disse ovne, får du nemt fantastiske resultater, og dit vildmarksbad vil være fuldt opvarmet hele tiden. For at gøre tingene endnu bedre sælges alle ovne med regnhætte, rør og alle tilslutninger. Hver af nedenstående muligheder er fantastisk, har en høj kvalitet, og du kan vælge mellem tre forskellige strømniveauer. Du skal bare foretage det rette valg.

Se vores produkter nedenfor:


Elektrisk varmeovn til vildmarksbade i træ

Det er en god ide at vælge en elektrisk ovn, fordi den er kompakt, lille og virkelig nem at bruge. Effekten spænder fra 3 til 18 KW og selve varmeapparatet er lavet af termoplast. Du kan også få en gennemstrømningsafbryder, overopvarmningsrelæ og en justerbar termostat.

Siden enheden er elektrisk, er den i høj grad bærbar, og du kan bruge den både med saltvand og klorinbehandlet vand. Enheden er gennemprøvet og certificeret, og den er meget kompakt, så den er velegnet til brug med både små og store vildmarksbade i træ. Det er et produkt, der virkelig giver dit vildmarksbad liv på en kreativ og givende måde.

Ydre brændefyret ovn til vildmarksbad i rund model

Denne unikke ovn er imponerende, fordi den er stor og rund. Du kan fyre op med masser af brænde i den. Og det bedste ved det hele er, at der er tre størrelser at vælge imellem. Den største er fantastisk, især hvis du vælger en salt- og klorinbehandling. Kvaliteten er fantastisk og udførelsen er rigtig fin ned til den mindste detalje. Med en vægt på omkring 40 kg er den et ret stort produkt, men den vil give dig 20 kW, nok til at levere den varme, du har brug for, helt problemfrit. I købet medfølger der en skorsten med hætte. Således modtager du et fantastisk produkt, og du vil påskønne både den måde, det ser ud på, og den værdi, vi altid leverer.

Ydre brændefyret ovn til vildmarksbad eller boblebad i
haven

Når du skal opvarme vildmarksbadet eller boblebadet, er der tider, hvor du helst vil bruge store brændestykker. Og det er her, denne ydre ovn kommer ind i billedet. Den har et ret unikt design, og den er meget effektiv, fordi den byder på ekstraordinært god varmeoverførsel og fremragende kvalitet. Du vil bemærke, at opvarmningen sker hurtigt, og den er egnet til store kar, fx i 1800 mm størrelsen, uden problemer. Enheden giver dig mulighed for at tilføje en trykventil, en glaslåge og et termometer, hvis du har behov for det. Den leverer en ekstraordinær, fantastisk oplevelse og kolossal værdi for pengene, hvilket er akkurat de ting, du bør tage i betragtning.

Ydre brændefyret ovn til vildmarksbad med boblefunktion

Bare fordi du er nødt til at bruge en ydre ovn, betyder det ikke, at dens design behøver at være forsimplet. Derfor skal du sammenligne dine muligheder, så du ender med nogle af de bedste produkter at vælge imellem. Denne enhed er et særligt populært valg, fordi den kan tilpasses, er let at bruge, og har en lang række funktioner, du kan sætte dig ind i. Den er helt fin til enhver have eller terrasse. Du vil også kunne påskønne, at den har en askeskuffe, der er yderst praktisk og pålidelig. Hvis du vælger en salt- og klorinbehandling, skal du bare vælge udgaven i rustfrit stål klasse 316. Enheden leveres med forbindelsesslanger og en skorsten på 2 meter med regnhætte. Den vil ikke blot holde i meget lang tid, den leverer også fremragende kvalitet og værdi.

Snorkelovn til brug under vand i vildmarksbadet

Denne vandvarmer til undervandsbrug har et fantastisk design og tre forskellige størrelser at vælge imellem baseret på størrelsen af dit vildmarksbad. Det er et fantastisk produkt, og du behøver ikke at bekymre dig om varmetab. Du får alt det nødvendige tilbehør, såsom afskærmning til ovnen og en særskilt minibar. Kvaliteten er fremragende, og du får altid fin kvalitet. Desuden leveres selve produktet med en skorsten på 1,2 m og en tilhørende regnhætte. Ovnen leverer virkelig den værdi og kvalitet, du har brug for, og selve oplevelsen er altid helt fantastisk. Prøv den bare, da den virkelig er en fantastisk varmeovn til vandet i vildmarksbadet med utrolig værdi for pengene.

Hvem skal bruge en ovn til vildmarksbadet?

Enhver, der ejer et vildmarksbad af træ, og som har brug for professionelle og sikre opvarmningsløsninger, bør se på alle ovenstående produkter. De er fantastiske og giver virkelig en utrolig værdi for pengene. Du vil blive virkelig imponeret over kvaliteten og værdien, og selve oplevelsen er simpelthen fantastisk. Det er altid en virkelig god ide at prøve det selv og se hvor stor en forskel, varmeovnen til dit vildmarksbad kan gøre.

Du kan nyde varmt vand når som helst, selv i snehver eller frostgrader. Det sande fokus her er på værdien og kvaliteten, og du vil blive virkelig imponeret over resultaterne. Intet er umuligt, du ser bare på disse produkter, og så vil vores team være der hvert skridt på vejen. Det er en utrolig oplevelse, og du vil blive mere end glad for resultaterne. Desuden er disse varmeovne til vildmarksbade topkvalitet, holdbare og fremstillet af de fineste materialer. Prøv dem i dag!

Disse ovne passer perfekt i en hver model af vildmarksbade. Der findes dog mange valgmuligheder. Allerførst skal man vælge mellem indre og ydre varmelegemer. Indre varmelegemer er letter at installere og er en almindeligt brugt model. På den anden side monteres ydre varmelegemer separat, og derved sparer man meget plads. Alle typer varmelegemer sælges med alle tilslutninger, rør og regnhætter. Vi har varmelegemer af rustfrit stål og marine aluminium. Hvis træfyrede ovne ikke er din stil, kan vi også tilbyde elektriske varmelegemer.

Skal man have en ydre eller indre ovn til vildmarksbad?

Træfyrede ovne er specielt produceret til træboblebade. Inden i ovnen cirkulerer vandet af sig selv uden brug af pumpe. Varmt vand strømmer op og frembringer et lavtryk, som løfter koldt vand fra bunden. Af denne grund er en pumpe drevet af elektricitet ikke nødvendig. Den største fordel ved at have en udvendig ovn er, at dette giver mere plads i karret, mens man med en indre model kan lægge brænde på uden at skulle ud af boblebadet. Selve ovnen og ildstedet kan sammen fremstilles af rustfrit stål (forskellige modeller) eller marine-aluminium. Rammen og dørene er lavet af støbejern, hvilket giver dem en lang levetid. Det skal bemærkes, at hvis der er mulighed for, at vandet kan blive frosset, bør vandet lukkes ud af ovnen. Den varme, der kommer fra ilden, overføres til vand gennem ovnens komplekse dobbelte overflade. Den almindelige strøm er 12-30 kW.

Den træfyrede ovn er forbundet med boblebadet ved hjælp af tilslutningsrør, som følger med leveringspakken. Denne pakke kombinerer plastrør og fleksible gummislanger med tryk på for en sikker forbindelse. En skorsten på 2 meters længde samt regn hat er også i pakken. En askeskovl leveres også sammen med de indvendige ovne.

Samlingsprocedure:

  1. Ovnen skal stå på en vandret overflade;
  2. Den bør stå omkring ~15 cm lavere end boblebadet for at holde hældningen på den øverste slange. Dette er nødvendigt for at opnå fuld omløbsproces.
  3. En åbning på Ø60 mm skal laves for at installere den øverste slange. Opsvinget fra bunden skal være omkring 190 mm.
  4. Den samme åbning skal laves på boblebadets modsatte side til den nedre slange.
  5. Rørene oppe og nede skal forbindes med ovnen.

Funktionsprincippet:

Træfyrede ovne fungerer ligesom andre traditionelle træfyrede ovne. Det er indlysende, at man opnår en bedre opvarmningstid ved at anvende tørt træ. Pejsen måler normalt ~ 40-50 cm i længden og 30-40 mm i bredden. Det bedste resultat opnås ved at fyre med tør og ituskårne træstykker. En enkelt påfyldning af træ varer omkring 45 minutter.

Vigtigste kendetegn:

  • Konstruktion, som er miljømæssigt resistent
  • Selve ovnen krop kan være fremstillet af rustfrit stål eller marine aluminium;
  • Rammer og døre er som regel lavet af støbejern
  • Stor og effektiv ovn til trælæsning
  • Vandafløbsåbning (i tilfælde af frost)

Brug af ovnen om vinteren:

Om vinteren bør alt vand lukkes ud efter brugen af et vildmarksbad. Dette skal gøres på grund af muligheden for frost. Vand kan fryse og is udvider sig i volumen og skader derfor ovnens indre.

OBS: Hvis der anvendes hav- eller klorineret vand, vil det være nødvendigt at skylle ovnen med frisk vand.


Der sker hele tiden nyt indenfor økologibevægelsen, selv indenfor badekarindustrien

Til at starte med blev der introduceret badekar i træ for at gøre afslapningen mere naturlig, men nu er vi nået videre til at ændre form, størrelse, og materiale samt det mest moderne: måden hvorpå vandet opvarmes.

Udvendig ovn til vildmarksbade

Af denne grund er badekarrets materiale ikke så vigtigt længere. Før i tiden blev vandet opvarmet af naturlig gas eller el-mekanismer men nu til dags er vandopvarmningen blevet optimeret. Produktionen af varme har udviklet sig og nu benyttes der ofte træbrænding i opvarmningsprocessen. Vandtemperaturens regulerings- og opvarmningssystem er en vigtig del af badekarrets opsætning. Tidligere var det ligegyldigt om badekarret var fremstillet i plast, akryl, rustfri stål, eller træ – vandets opvarmning skete som resultat af naturlige gasprocesser eller el-opvarmning. I nyere tid har der dog været stor efterspørgsel for et opvarmningssystem som undgår el og dette system er derfor blevet erstattet af naturlig træbrænding. Badekarrets materiale kan selvfølgelig ikke være træ længere, da der ville gå ild i dette. Dog er der blevet udviklet en kombination af træ og andre materialer, såsom akryl og rustfri stål, for at ligge en base til træbrændingssystemet. Resten af badekarret fremstilles i træ. Denne kombination sikrer at et badekar i træ ikke går op i flammer. For nylig er der faktisk blevet udviklet en effektiv mekanisme som har gjort at badekar i træ og træbrændingssystemet kan sameksistere uden nogle som helst farer for sikkerhed. Opvarmningssystemet i dette produkt findes adskilt fra selve badekarret og de to forbindes for at sikre at vandet opvarmes på en sikker måde. Varmen fra træbrændingen overføres til badekarret igennem en rørledning og sendes retur igennem en anden rørledning. Her genopvarmes det. Dette system sikrer en sikker og pålidelig måde at opvarme et badekar på. Vandets genbrug er også medvirkende til at sikre produktets sikkerhed og fremme vandkonservering. Blandt purister er det træbrændende badekar en klar favorit, da det efterligner naturlige vandgejsere, hvilket er præcis den oplevelse de er ude efter. Træbrændende badekar er dyrere end naturlige gas og el badekar og fremfor at modtage en regning skal man ud at købe træ. En af de største fordele ved et træbrændende badekar er det adskilte opvarmningssystem. Dette gør at badekarret kan rumme flere mennesker og derfor er bedre end andre udgaver af badekar til brug i spasteder, saunaer, og hoteller, hvor folk gerne vil opleve træbrændende badekar.

Ovn til Vildmarksbad

5800

9.6

Smukke forskellige design


9.0/10

Decent power af hver model


9.5/10

Træburning eller elektriske modeller


9.8/10

Interne eller eksterne modeller


10.0/10


Kontakt os nu!
close slider
×