Vildmarksbad i plast

De vigtigste fordele ved at have et vildmarksbad i plast

Moderate opdateringer og ændringer er fremragende til at forny boligen og begejstre familien. Hvis du har gået rundt med en følelse af, at dit hjemmeliv skal forbedres, kan et vildmarksbad fra TimberIN være lige det, du mangler. Vildmarksbade giver dine nære og kære chancen for samvær, hvor de kan nyde godt af den afslapning, man kun finder i et vildmarksbad – altsammen i din egen hyggelige have.

Hos TimberIN tilbyder vi et stort udvalg af vildmarksbade i plast. Inderstrukturen kan beklædes med forskellige typer træ. Materialet er sikkert, hygiejnisk og ugiftigt, hvilket er perfekt til vildmarksbade. De kræver så godt som ingen vedligeholdelse, og de er rustfri.

Polypropylene Slider (2)
Polypropylene Slider (1)
Polypropylene Slider (2)
Polypropylene Slider (1)
previous arrow
next arrow


Vildmarksbad plast

Se vores produkter nedenfor:


Isolering anbefales for vildmarksbade til haven

Vildmarksbade i plast kan ikke blot isoleres i bunden og i siderne, men også ovenfra med et isoleret låg af træ. Dette giver betydeligt reduceret varmetab, hvilket på lang sigt sparer masser af tid, penge og besvær.

Nem rengøring

Da overflader af plast er betydeligt glattere end et vildmarksbad i træ, er der meget færre småsprækker og åbninger, hvor skidtet kan sætte sig fast. Den jævne overflade er nem at gøre ren med en almindelig klud og vand. Den udgør heller ikke et egnet miljø for formering af alger og andre bakterier.

Boblesystemer installeret i vildmarksbade til haven

Vildmarksbade i plast kan nemt udstyres med forskellige systemer til forbedring af badeoplevelsen. Det kan være et massagesystem til at give en jacuzziagtig følelse, et filtreringssystem til at gøre vedligeholdelsen endnu lettere eller LED-belysning for at gøre det endnu mere hyggeligt.

Vandeffektiviteten

De lukkede bænke på modeller i plast giver mulighed for at undgå at bruge så meget vand, som alligevel ikke ville blive brugt effektivt. Foringen forebygger også enhver risiko for lækager, der er mere almindelige i vildmarksbade i træ.

Den lange brugstid ved vildmarksbade i plast

Et vildmarksbad i plast vil holde i lang tid. Mens vildmarksbade helt af træ kan blive nedslidte på grund af temperaturændringer og fugt, påvirkes plast betydeligt mindre af de skiftende årstider. Det betyder ikke, at de ikke bliver falmede med tiden, men det sker over et meget længere tidsrum.

Vildmarksbade til haven er lette i vægt

En model i plast – selv en, der er dækket af hårdt træ, som fx lærk, ender generelt med at være lettere end et vildmarksbad af samme størrelse helt i træ. Dette skyldes, at modeller af plast ikke behøver en tyk bundplade i træ.

Vildmarksbade i træ bliver ikke korroderet

For dem, der bruger saltbaserede rensesystemer eller simpelthen saltvand, kan det være vanskeligt at finde et vildmarksbad, der ikke bliver negativt påvirket af saltet i vandet. Selvom træ er et godt valg, vil det blive svækket på lang sigt, mens stål, selv hvis det er rustfrit, korroderes, hvis det bliver bare den mindste smule beskadiget. Plast er et materiale, der i høj grad er modstandsdygtigt over for salt, så det er et fremragende valg, hvis du vil komme store mængder salt i vandet.

Forskellige bænke

Runde modeller i plast udskiller sig fra resten ved at tilbyde det største udvalg i bænke. Foruden åbne og lukkede bænke i plast, fås der som alternative også træbænke. Disse fås i en glat, afrundet facon eller i den mere almindeligt kantede facon.

Ting, du bør overveje, før du anskaffer dig et vildmarksbad i plast

Højere pris – fordi fremstillingsprocessen er dyrere, såvel som de materialer, der skal bruges til støbning af et vildmarksbad i træ, er de naturligt dyrere end vildmarksbade i træ. I modsætning til glasfiber tilbyder kar af plast gode muligheder for tilpasning af karrets facon, da materialet er lettere at arbejde med. Af den grund kan man finde firkantede modeller på vores hjemmeside, og de byder på større kapacitet – op til 16 personer ad gangen. Højden kan også tilpasse, hvis du gerne vil have et lavere eller højere kar.

Vildmarksbade i glasfiber er lavet i et enkelt stykke tilpasset en form, hvilket er grunden til at overgangen mellem væggene er glat og sømløs. Ved udformning af vildmarksbade i plast er overgangene ikke så glatte, og de består mest af almindelige rette vinkler. Enderne på plastpladerne skal også samles ved hjælp af varme, og man kan derfor sommetider se en meget lidt synlig sammenføjning på siden af karret.

Vildmarksbad i plast

10068

9.3

Nem rengøring


9.5/10

Vandeffektiviteten


9.5/10

Den lange brugstid ved vildmarksbade i plast


9.0/10


Kontakt os nu!
close slider