Oval Vildmarksbad til 2 Personer

I dag er der mange måder at slappe af på. Et vildmarksbad til 2 personer er helt sikkert en af dem. Uanset om du lige er kommet træt hjem fra arbejde eller fra et par timer med tilværelsens stress og jag, er det lige det, der skal til. De moderne bekvemmeligheder, der giver os mulighed for at se film, når vi vil, og få aftensmaden leveret, gør det hurtigt og let at slappe af og tage en pause når som helst. De gode gamle metoder, såsom at læse en god bog eller tage en lur i en dejlig varm seng er også meget populære. Hvad afslapning angår, er mulighederne ubegrænsede. Men med vinterens komme genvinder en af de mest populære aktiviteter sin hædersplads – et bad i et varmt og lindrende vildmarksbad til to personer.

Oval Vildmarksbad Til 2 Personer
Oval Vildmarksbad Til 2 Personer

Vildmarksbad til 2 Personer

Vildmarksbad til 2 personer – en fantastisk måde at slappe af på og nyde livet i nutidens travle verden

Som teknologien forbedres med hver dag, der går, forbedres mange dele af livet i takt med den, være det sig de førnævnte filmtjenester eller overgangen fra tryksager til digitalt, og vildmarksbade til to personer er ingen undtagelse. Automatiske filtreringssystemer, fjernbetjente varmeapparater, indbyggede massagesystemer – der sker flere og flere fremskridt, der forbedrer oplevelsen med et vildmarksbad til to personer. Selvom det måske kan virke sådan, kræver alle disse tilføjelser faktisk ikke et enormt vildmarksbad til 16 personer. Et minimalistisk vildmarksbad fra TimberIN til to har plads til alle disse varmeapparater, pumper og dyser af høj kvalitet. Kompakte vildmarksbade til to personer byder ofte på mange fordele over deres større modstykker, hvilket man godt kan overse, når man søger efter den mest hensigtsmæssige model. Derfor har vi valgt at påpege nogle af dem i dette blogindlæg.


Se vores produkter nedenfor:


De vigtigste fordele ved et vildmarksbad til to personer:

 • Pladsbesparelse:

  Der er mange, der tror, at et mindre vildmarksbad til to stadig kræver en stor baghave og en generelt luksuriøs livsstil. Men Ofuro vildmarksbadet fra TimberIN til to personer kræver minimal plads og kan placeres mange forskellige steder. Det kan stå på en altan, en lille terrasse eller på en tagterrasse. Hvis disse muligheder ikke forefindes, kan det endda placeres inde i huset. Det vil holde i mange år og se fantastisk ud lige så længe, uanset om det placeres indenfor eller udenfor.

 • Transportabelt:

  Et mindre vildmarksbad til to personer betragtes generelt som noget, der står fast på samme sted i mange år. Men med et lille vildmarksbad til to er dette slet ikke tilfælde. Et Ofuro kar kan nemt placeres på en lille trailer eller endda på ladet af visse små lastbiler. Du kan tage det med på ferie i sommerhuset eller endda på campingferie.

 • Let at installere og bruge:

  Et lille vildmarksbad i en model til to personer er betydeligt mindre besværligt at installere end et af de store. Det kan fyldes med en almindelig vandslange i løbet af ingen tid. Og du behøver ikke andet end en almindelig stikdåse for at strømforsyne massagesystemer og filtre. Der er ingen vanskelig installation, du sætter bare stikket i stikdåsen!

 • Minimale omkostninger og vedligeholdelse:

  Da et mindre vildmarksbad til to personer kræver færre materialer og arbejdskraft i fremstillingen, koster det selvfølgelig også mindre. Hvis du er på udkig efter en billigere løsning uden at skulle give afkald på funktion, eller hvis du bare ikke har brug for noget med plads til mere end to personer, er dette den optimale mulighed for dig. Mindre kar er også lettere og hurtigere at gøre rene og vedligeholde. Den mindre vandmængde betyder, at karret opvarmes hurtigere og kræver mindre brænde eller elektricitet. Og desuden vil du, hvis du vælger at bruge kemikalier til at holde vandet rent, ikke skulle bruge dem så meget eller så tit.

De vigtigste ulemper ved vildmarksbade til to personer:

 • Færre siddepladser:

  Hvis du har planer om at have adskillige personer på besøg, så de kan nyde det lille topersoners vildmarksbad på samme tid, er det her nok ikke lige den bedste mulighed for dig. Kapaciteten for denne model er to personer, og det kan man simpelthen ikke komme uden om. Så hvis du har planer om at invitere familie og venner over for en hurtig sammenkomst med vildmarksbadning, anbefaler vi, at du får en større badetønde.

 • Begrænsede siddemuligheder:

  Det er ikke blot antallet af siddepladser, der er begrænset, da der heller ikke er ret meget plads til at sidde anderledes eller til at vende og dreje sig. Hvis du søger et kar, hvor brugerne kan lægge sig ned som på en dobbeltseng, vil du få brug for et større vildmarksbad.

Topersoners vildmarksbad i glasfiber:

Glasfiber modeller er de dyreste af de tre muligheder, men de har også flest fordele. Disse omfatter isolering i væggene og bunden, og man kan vælge mellem forskellige massagesystemer, varmeapparater og farver. Selve indersiden af glasfiber gør karret holdbart samt let at gøre rent og vedligeholde. Priserne er dog højere sammenlignet med alternativerne. Og de er lettere i vægt end modeller helt i træ, så de er nemmere at flytte med.


Vildmarksbad til 2 personer i plast:

Ligesom modeller i glasfiber, har disse et indre kar, men der er også tilbehør i træ. Mens glasfibermodellerne byder på afrundede vægge, bænke og kanter, er modeller i polypropylen meget mere geometriske med lige vægge og enkle former. De er lettere i vægt end modeller helt i træ, så de er nemmere at flytte med.


Vildmarksbad til 2 personer i træ:

Kar helt i træ byder på en helt naturlig oplevelse uden indbyggede kunstige materialer. Hvis du ikke er ude efter noget med masser af dikkedarer, mens du stadig gerne vil nyde at slappe af i et varmt vildmarksbad, er dette karret for dig. Modeller helt i træ er også billigere end modeller af polypropylen eller glasfiber.

Vildmarksbad til 2 personer

12900

9.2

ENKELT I INSTALLATION OG BRUG


9.5/10

MINIMAL UDGIFTER OG VEDLIGEHOLDELSE


9.0/10

PORTABILITET


9.0/10


Kontakt os nu!
close slider
×