Iglo sauna i lærk 5×2,5m.

Hej TimberIN.

Super service, nemt at bestille på jeres hjemmeside. Bestillingen, tilrettelser og penge overførsel gik uden problemer. Produktionstiden blev overholdt, der blev sendt billeder og saunaen levede op til kvaliteten da den ankom. Jeg fik en god pris på transport, men her fik jeg problemer ved leveringen. Levering burde være kommet om formiddagen, den ankom kl. 17:15! Det er et problem når man skal bestille kran eller gaffeltruck til aflæsning. Jeg havde arrangeret kran on-site, (burde have været en gaffeltruck), den var lige i underkanten, da jeg havde fået at vide at sauna vejede under 1500 kg og den vejede under 2000 kg, det havde dog ikke været et problem hvis traileren kunne åbnes helt i sidder og top. Konsekvensen blev at sauna måtte flyttes 1 m ad gangen og saunaen fik en del skrammer ved aflæsning. Jeg glæder mig til mange gode timer i saunaen fremover, 1000 tak.

Claus

Kontakt os nu!
close slider
×