Din Vejledning Til En Mobil Udendørs Sauna – Mobil Sauna

Ville det ikke være fantastisk at have mulighed for at tage din yndlingshobby – at slappe af i en dampende sauna – med dig hvor som helst hen? Det er lige, hvad du får med en sauna på en trailer! Processen med at vælge og få indregistreret en mobil sauna kan virke overvældende ved første øjekast, men denne gennemgang af de essentielle sider af en mobil sauna vil vise dig, at det slet ikke er så galt.

FORDELE OG UNIKKE FUNKTIONER

Ved første øjekast er en sauna på en trailer bare det – en almindelig sauna. Men dens flytbarhed giver nogle unikke fordele og fastinstallerede saunaer.

Fleksibilitet

Fleksibilitet definerer saunaer på trailere, da sådanne enheder kan flyttes og placeres stort set hvor som helst, så længe den ønskede placering er tilgængelig og jordoverfladen er fast nok. I modsætning til almindelige saunaer er det ikke nødvendigt at lægge et fundament (af beton, fliser eller træ). Den ene dag, kan saunaen stå i et hjørne, der hvor du bor, og den næste dag kan du trække den over i det modsatte hjørne – med en mobil sauna kan du gøre, som det passer dig! Hvad mere er, regnes en mobil sauna ikke for at være en bygning, så du behøver ikke at få byggetilladelse til den.

Outdoor Sauna Barrel Thermo Wood, Gavin Mackie, Lisburn, UK (4)

Forretningsmuligheder

For dem, der går rundt med en iværksætter i maven, giver en sauna på en trailer masser af muligheder. Det bliver af gode grunde mere og mere populært at leje en sauna, først og fremmest fordi det er en god og prisbillig mulighed for at nyde en tur i sauna med venner og familie uden at behøve at investere mange penge i at have en sauna hjemme. Saunaudlejningstjenester er meget populære på musik- og kulturfestivaller, hvor de fylder cirka det samme som en fastfood truck, mens de byder på afslapning og endeløs underholdning for deltagere på festivalen. En saunaudlejningsforretning er meget tiltalende på grund af den stigende efterspørgsel efter sådanne tjenester og en relativt lille investering.

KONSTRUKTION

Vores mobile saunaer er installeret på en dobbeltakslet trailer og står på fire hjul (to på hver side). Traileren har en kvindelig koblingslås. Vægten på traileren spænder fra 250 til 450 kg, baseret på længden. Den samlede længde på en mobil sauna beregnes ved at lægge længden af saunaen til 1,5 meter (som er målet på forenden af traileren). For eksempel vil en 3-meter lang tøndesauna installeret på en trailer udgør en 4,5 meter lang enhed. Man bør tage den samlede længde i betragtning, når man planlægger ruter og vælger parkering.

KØREDYGTIGHED

Mobile saunaer fås enten med eller uden bremser. Ifølge EU-bestemmelser skal ethvert køretøj, der vejer over 750 kg have bremser for at blive betragtet som køredygtigt. Alle mobile saunaer, der skal køre på vejen, skal have bremser på traileren. Hvis den mobile sauna kun skal flyttes fra det ene sted til det andet på privat grund, og ikke skal køre på offentlig vej, er det ikke nødvendigt med bremser. Det kræver ikke et særligt kørekort at trække en mobil sauna, så længe den maksimalt autoriserede vægt af køretøjet plus den mobile sauna på en trailer ikke overstiger 3500 kg. Hvis den samlede vægt overskrider denne grænse, kreves der en særlig BE kategori. Vægtgrænserne kan være anderledes i dit land, så vi vil bede dig om at sætte dig ind i de lokale bestemmelser på forhånd.

Outdoor Barrel Round Sauna, Julien, Limousin, France (1)

LEVERING & AFLÆSNING

For at sikre, at saunaen leveres i fineste stand, leveres mobile saunaer på almindelige 17 meter lange lastbiler. Under transporten tages hjulene af traileren for at undgå, at den mobile sauna flytter sig under transporten. Selve saunaen er fuldt opbygget og fastgjort på traileren før leveringen. Det eneste, du mangler at gøre, efter du får saunaen, er at sætte hjulene på.

Det er ideelt med en gaffeltruck eller kran til aflæsning af den mobile sauna. På grund af længden er det mest praktisk at aflæsse en mobil sauna fra siden af lastbilen.

INDREGISTRERING

Den mobile sauna leveres med en pakke registreringsdokumenter, herunder et registreringscertifikat, midlertidig forsikring og et konformitetscertifikat, der udstedes af fabrikanten. Den trailer, vi bruger til vores saunaer, er fremstillet i Litauen af et partnerselskab. Registreringen på traileren er gyldig i en måned. Efter leveringen skal den mobile sauna indregistreres lokalt. Processen svarer til, når man køber en bil i et andet EU-land og derefter skal indregistrere den i sit eget land.

Disse er de vigtigste ting, du skal vide, for at vælge en mobil sauna. Det kan kræve mere omtanke og forberedelse at få en sauna på hjul, men det er det helt sikkert værd. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.