Transport Af Vildmarksbade: Hvad Skal Man Vide?

Det ser flot ud og det øger helt sikkert husets værdi og giver mange uforglemmelige stunder. Der er dog mange ting, man skal tage i betragtning først, inden man bestiller en badetønde. En af dem er transporten.

Det er værd at bemærke, at et træbadekar er et meget stort produkt. Der kunne derfor være problemer forbundet med transporten, især aflæsningen.

Pålæsning ved fabrikken og forberedelse til transport.

Vildmarksbad Transport

Når først træbadekarret er færdiglavet, bliver det forberedt til transport. Forberedelsen består af forsigtig indpakning og lodret placering på en europalle, hvorefter den læsses på lastbilen, enten manuelt eller med maskine (gaffeltruck).

Vildmarksbade i træ kan deles op i to separate grupper: fuldstændig lavet af træ eller med en indsats af polypropylen/glasfiber. Træbadetønder er betydeligt tungere og vejer fra 300 kg og opefter. Derfor er manuel på- og aflæsning mulig, men det anbefales ikke. Vildmarksbade med glasfiber er på den anden side meget lettere og vejer omkring 160-180 kg. Derfor kan 4-5 mænd sagtens flytte dem.

Transport processen for vildmarksbade af træ

Det er yderst vigtigt, at træfyrede vildmarksbade transporteres direkte fra fabrikken til kundens adresse. Uanset hvad, skal man undgå terminaler, da træbadekarrene i så fald skal omlæsses, hvilket gør, at der bliver risiko for skade. Dette sker ganske ofte, og klienten skal have besked om leveringsmetoden.

Aflæsning hos kunden

Transporten foregår som regel på en stor lastbil, men i visse tilfælde kan der også blive tale om en anhænger. I de fleste tilfælde ved kunderne allerede, at det er deres ansvar at læsse træbadetønden af lastbilen, men det er meget vigtigt, at det bliver meddelt, i betragtning af produktets størrelse. Aflæsningen kan ske med gaffeltruck, en lille kran, eller endda ved håndkraft, om muligt.

Vildmarksbad Transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *