Installation Af Et Perfekt Nedsænket Vildmarksbad Med Brændefyr

Installation Af Et Perfekt Nedsænket Vildmarksbad Med Brændefyr

Et nedsænket vildmarksbad er en fantastisk investering, og det er også noget af det bedste, du kan bruge i din fritid. Dog tager det en del tid og kræfter at installere et nedsænket spabad som dette. Det kræver, at man lærer at installere det korrekt, og så kan man bruge det uden problemer. Det kan være lidt svært at nå frem til det ønskede resultat, men disse tips vil hjælpe dig med at installere det nedsænkede vildmarksbad korrekt og uden fejl.

Læs videre “Installation Af Et Perfekt Nedsænket Vildmarksbad Med Brændefyr”

Gode råd om, hvordan du vælger den opvarmningsmetode til vildmarksbadet, der bedst opfylder dine krav og passer til din livsstil

Gode Råd Om, Hvordan Du Vælger Den Opvarmningsmetode Til Vildmarksbadet

Eksterne brændeovne, indbyggede brændeovne, indvendige brændeovne, elektriske varmeapparater eller træpille-ovne… Med så mange valgmuligheder er det svært at vælge hvad for en slags ovn, man skal vælge til vildmarksbadet.

Læs videre “Gode råd om, hvordan du vælger den opvarmningsmetode til vildmarksbadet, der bedst opfylder dine krav og passer til din livsstil”

Forberedelse Af Et Underlag Til Dit Udendørs Vildmarksbad

FORBEREDELSE AF ET UNDERLAG TIL DIT UDENDØRS BADEKAR

Forberedelse af underlaget er noget alle, der står for at skulle have træbadekar, bør overveje på forhånd. Ikke alene vil et solidt underlag have positiv indvirkning på karret, men det vil også være mere tilfredsstillende for brugerne. Her er en gennemgang af de faktorer, man skal tage i betragtning, når man planlægger et underlag til sit udendørs badekar.

Læs videre “Forberedelse Af Et Underlag Til Dit Udendørs Vildmarksbad”

Infrarød Sauna Tønde – Fordele Og Ulemper

INFRARØD SAUNA TØNDE – FORDELE OG ULEMPER

Tanken om at have sin egen udendørs sauna er meget fristende. Og en af de infrarøde kan virke som det helt rigtige valg. Den er kompakt, fiks, og dens moderne udseende passer til hvilket som helst interiør. Dog er mange tilbageholdende med at investere i dem og usikre med hensyn til, om de er sunde for helbredet på langt sigt. Mange af disse betænkeligheder er rodfæstet i forskellige forudindtagne meninger om dette. I denne artikel vil vi klargøre, hvilke af dem er sandfærdige nok, og vi vil forsøge at mane forskellige almindelige myter om emnet i jorden. Du kan finde svar på alle dine spørgsmål om infrarøde saunaer, afveje de vigtigste fordele og ulemper ved dem og gøre op med dig selv, om det kan betale sig at købe en til privat brug.

Læs videre “Infrarød Sauna Tønde – Fordele Og Ulemper”