Gode råd om, hvordan du vælger den opvarmningsmetode til vildmarksbadet, der bedst opfylder dine krav og passer til din livsstil

Gode Råd Om, Hvordan Du Vælger Den Opvarmningsmetode Til Vildmarksbadet

Eksterne brændeovne, indbyggede brændeovne, indvendige brændeovne, elektriske varmeapparater eller træpille-ovne… Med så mange valgmuligheder er det svært at vælge hvad for en slags ovn, man skal vælge til vildmarksbadet.

Læs videre “Gode råd om, hvordan du vælger den opvarmningsmetode til vildmarksbadet, der bedst opfylder dine krav og passer til din livsstil”

Forberedelse Af Et Underlag Til Dit Udendørs Vildmarksbad

FORBEREDELSE AF ET UNDERLAG TIL DIT UDENDØRS BADEKAR

Forberedelse af underlaget er noget alle, der står for at skulle have træbadekar, bør overveje på forhånd. Ikke alene vil et solidt underlag have positiv indvirkning på karret, men det vil også være mere tilfredsstillende for brugerne. Her er en gennemgang af de faktorer, man skal tage i betragtning, når man planlægger et underlag til sit udendørs badekar.

Læs videre “Forberedelse Af Et Underlag Til Dit Udendørs Vildmarksbad”

Infrarød Sauna Tønde – Fordele Og Ulemper

INFRARØD SAUNA TØNDE – FORDELE OG ULEMPER

Tanken om at have sin egen udendørs sauna er meget fristende. Og en af de infrarøde kan virke som det helt rigtige valg. Den er kompakt, fiks, og dens moderne udseende passer til hvilket som helst interiør. Dog er mange tilbageholdende med at investere i dem og usikre med hensyn til, om de er sunde for helbredet på langt sigt. Mange af disse betænkeligheder er rodfæstet i forskellige forudindtagne meninger om dette. I denne artikel vil vi klargøre, hvilke af dem er sandfærdige nok, og vi vil forsøge at mane forskellige almindelige myter om emnet i jorden. Du kan finde svar på alle dine spørgsmål om infrarøde saunaer, afveje de vigtigste fordele og ulemper ved dem og gøre op med dig selv, om det kan betale sig at købe en til privat brug.

Læs videre “Infrarød Sauna Tønde – Fordele Og Ulemper”

Hvilken Vildmarksbad Skal Man Vælge

EN SAMMENLIGNING MELLEM MATERIALER, SÅ DU KAN VÆLGE DET BEDSTE VILDMARKSBAD FOR DIG

Når du køber et vildmarksbad, skal du afgøre, hvilke materialer er de bedste til dine behov. Det kan være overvældende at vælge, især hvis man ser mulighederne for første gang. For at gøre det lettere for dig at vælge den bedste mulighed for dig, har vi lavet en liste over de vigtigste fordele og ulemper ved de tre typer vildmarksbade, vi tilbyder. Hver af dem har sine egne fordele og mangelfuldheder, og så er der også luksusudstyr og økonomiske forhold at tage i betragtning.

Læs videre “Hvilken Vildmarksbad Skal Man Vælge”