VILDMARKSBAD PRIS SAMMENLIGNIN: SKARGARDS, ROYAL TUBS, HOT TUB TEAM, GARDEN WELLNESS 24

Prissammenligning for vildmarksbade på markedet

Det vil ikke overraske nogen, at prisen er en af de vigtigste faktorer, når man vælger et vildmarksbad. Nogle mennesker vil vælge det dyreste, fordi de tænker, ”jo dyrere, desto bedre”, mens andre vil vælge en billigere udgave, fordi de kun har et vist beløb sat til side til dette køb. Læs videre “VILDMARKSBAD PRIS SAMMENLIGNIN: SKARGARDS, ROYAL TUBS, HOT TUB TEAM, GARDEN WELLNESS 24”

BRÆNDEFYRET VARMEAPPARAT VS. ELEKTRISK VARMEAPPARAT TIL VILDMARKSBADE

BRÆNDEFYRET VARMEAPPARAT VS. ELEKTRISK VARMEAPPARAT TIL VILDMARKSBADE (2)

Når du vælger et varmeapparat til dit nye vildmarksbad, er der mange ting at tage i betragtning, før du tager en beslutning. Her vil vi diskutere alt i detaljer for at hjælpe dig med at forstå fordele og ulemper ved to forskellige slags varmeapparater: brændefyrede varmeapparater og elektriske varmeapparater til et vildmarksbad. Allerførst skal du overveje hvilken varmekilde, du har lettest adgang til, uanset om det er træ eller elektricitet. Der er desuden visse tilfælde, hvor den lokale lovgivning ikke tillader røg, så det du skal ikke vente med dette spørgsmål til sidst. Så lad os begynde at sammenligne trin for trin.

Læs videre “BRÆNDEFYRET VARMEAPPARAT VS. ELEKTRISK VARMEAPPARAT TIL VILDMARKSBADE”

SUNDHEDSFORDELENE VED VILDMARKSBADE

SUNDHEDSFORDELENE VED VILDMARKSBADE TIMBERIN

En nylig undersøgelse fandt, at der i øjeblikket findes 7,3 millioner aktivt brugte boblebade i USA. Mens visse mennesker har installeret dem for at øge værdien på deres boliger, har mange gjort købet på grund af de positive fordele, boblebade eller vildmarksbade kan have for helbredet. Her er syv af de vigtigste ting, vildmarksbade kan gøre for at give dig en sundere tilværelse.

Læs videre “SUNDHEDSFORDELENE VED VILDMARKSBADE”

ØKOVENLIGE TIPS FOR ET GRØNNERE VILDMARKSBAD

ØKOVENLIGE TIPS FOR ET GRØNNERE VILDMARKSBAD (1)

Venner/familie + et dampende vildmarksbad = nogle garanteret dejlige timer! Men lad os ikke glemme en anden vigtig del af regnestykket – den omgivende natur.

Den omgivende natur er en uundværlig del af at nyde et dampende vildmarksbad med venner og familie. Uanset om det er en storslået udsigt, der kan beundres, eller en farverig og velduftende have at nyde, beriger omgivelserne i høj grad oplevelsen. Jorden giver altid til os – lad os give igen! Følg disse små og enkle trin mod et grønnere vildmarksbad.

Læs videre “ØKOVENLIGE TIPS FOR ET GRØNNERE VILDMARKSBAD”

DIT EGET VILDMARKSBAD TIL TERRASSEN: HVOR & HVORDAN?

Hot Tub Terrasse Model Installation Eksempler

Det første, du skal gøre, hvis du har valgt en terrassemodel med specialbygget terrasse, er at lægge en plan. Tag dig god tid til at overveje tekniske spørgsmål, afgør hvilket sted er bedst til karret, hvor du skal placere varmeapparatet, filtret og andet udstyr til badet. Du skal også overveje, hvilken slags materiale skal bruges som dekoration. Se dig om og bestem dig til, hvad der vil se bedst ud i din have. Måske er alting pyntet med sten og planter, og du kan dække siderne med det, eller måske har du allerede en terrasse af træ, så det eneste, du skal gøre, er at save en cirkel ud til at sætte karret i. Men lad os starte helt fra begyndelsen.

Læs videre “DIT EGET VILDMARKSBAD TIL TERRASSEN: HVOR & HVORDAN?”