Forberedelse Af Grundlaget Til Den Udendørs Sauna

I dagens artikel vil vi tale om nødvendigheden af et velforberedt grundlag til en udendørs sauna. Det er et meget almindeligt spørgsmål, vi får fra vores kunder, som er vordende ejere af en sauna tønde til haven. Nå, men lad os springe lige ud i det.

Hvad man skal tage i betragtning, inden man begynder at arbejde på grundlaget

Først skal man vælge det nøjagtige sted, saunaen skal stå. De fleste vil vælge et enkelt, uforberedt græsareal. Man skal vælge størrelsen på det område der skal forberedes til sauna tønden i træ. Størrelsen på arealet svarer som regel til størrelsen på saunaens grundlag, men ikke altid, da det afhænger af saunaens design og stil.

2m Barrel Sauna Base Sketch

Tegning af et fundament til en 2-meter lang igloo sauna

2m Igloo Sauna Base Sketch

Fundament tegning af en 2-meter lang tøndesauna

Før du bygger et fundament, skal du altid tjekke med vores team om saunaens mål.

Det første, du skal gøre, er at fjerne et lag tørv i en tykkelse på ca. 5-10 cm. Dette er nødvendigt for at undgå ustabile steder, der kan blokere dræning af vandet. Det skal bemærkes, at det er strengt forbudt at få stående vand, så man skal på forhånd sørge for, at området kan drænes grundigt. Saunaens grundlag er som regel lavet af træ, og vand kan resultere i svamp og råd, der før eller senere vil svække bygningens strukturelle stabilitet.

For det andet skal jorden under græsset tampes ned og udjævnes. Det er nødvendigt med en jævn overflade for at sikre stabiliteten af den udendørs sauna. Hvis man ikke gør dette, kan det resultere i forskellige tryk, der vil ende med at skabe revner og forskellige synlige misformninger af saunaen.

Og endelig skal man være omhyggelig med det øverste lag, hvor tønde saunaen skal stå. Dette lag skal tjene til at dræne vandet. Perlesten vil være perfekte til dette formål.

Flere oplysninger om udendørs saunaer på engelsk – https://outdoorwellness.co.uk/outdoor-garden-saunas-sale-uk/

Top Sauna Base Layer From Gravel

Øverste grundlag til udendørs sauna lavet af perlesten

Den typiske og mest almindelige forberedelse af grundlaget er beskrevet ovenfor, men der er utallige muligheder og metoder at vælge imellem. Se venligst galleriet herunder, hvor du vil finde mange forskellige eksempler på forberedelse af grundlag, som vi har samlet gennem mange års arbejde med vores kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *