Sådan Gør Du Vildmarksbadet Klar Til Vinteren

Der er ikke noget bedre end et dampende bad, mens sneen falder fra himlen på en kold vinteraften. Nyd denne dejlige aktivitet hele vinteren ved at følge vores vejledning for vinterpleje af vildmarksbadet.

Wintercare

1.NÅR DU OPVARMER VILDMARKSBADET PÅ KOLDERE DAGE

Det vil tage længere end normalt, siden både den vandtemperatur, du starter med, og udendørstemperaturen er vigtige faktorer. Sørg for at dække karret til, mens vandet opvarmes. Husk, at det her er meget nyttigt, hvis karrets sider og bund er isolerede, så opvarmningstiden forkortes og vandet holder temperaturen bedre, mens man bader.

2.HOLD VILDMARKSBADET FLOT

Vi anbefaler at oliebehandle alle ydre trædele (trapper, træpaneler, trædæksel osv.) to gange om året, ideelt før og efter vinteren. Vi anbefaler at bruge linolie, men andre midler til vedligeholdelse af træ kan også bruges. Glem heller ikke at fjerne sneen, før den ophober sig på dækslet.

3.NÅR TEMPERATURERNE FALDER TIL UNDER FRYSEPUNKTET

Man skal sørge for, at vandet ikke fryser i vildmarksbadet. Siden vand udvider sig, når det fryser, kan det øgede volumen forårsage alvorlig skade på glasfiber- eller polypropylenforingen, træpaneler, varmeapparater og massagesystemer. Vandet bør drænes fra rørene, hvis karret ikke skal bruges i længere tid. Hvis du har planer om at bruge det den næste morgen, bør du lade vandet stå i karret, siden temperaturen ikke vil falde drastisk.

Flydende varmelegeme i titan – forhindrer vandet i at fryse om vinteren

Winterfreeze

Et flydende varmelegeme, der forhindrer vandet i at flyde om vinteren, idet den sidder oven på vandet, kan være et godt værktøj til at nyde dit vildmarksbad hele vinteren uden at dræne vildmarksbadet ret tit. Er du interesseret? Se her:  https://www.vildmarksbadtre.dk/shop/nyd-vildmarksbadet-hele-vinteren/

4.GØR VILDMARKSBADET KLAR TIL VINTEREN

Dette betyder ikke blot at dræne alt vandet ud, men også at sikre, at der ikke er vand tilbage i de forskellige forbindelsesled og slanger (luft- og vandmassage). Til at begynde med dræner du bare hele karret. Hvis du har et luftboble- eller vandmassagesystem, skal du starte blæseren og lade den køre i 5 sekunder. Gentag denne proces 3 gange. Glem ikke at dræne vandet fra varmeapparatet, for hvis temperaturen når under frysepunktet, kan det beskadige metallet.

Winter Care

5.FJERN ALLE ELEKTRISKE PUMPER

Hvis du lukker ned for vildmarksbadet om vinteren, er dette et godt tidspunkt til at inspicere og rengøre filtret, varmeapparatet og andre pumper.

Husk venligst, at elektriske dele skal opbevares ved temperaturer mellem -10℃ og +50℃. Så hvis elektriske pumper skal stå stille i længere perioder, anbefales det at adskille, rengøre og opbevare dem på et tørt sted, hvor der er god udluftning.

Vinteren er på vej, og du er ikke sikker på, hvad du skal stille op med dit vildmarksbad? Gør vildmarksbadet tørt først på vinteren, så den er klar til de følgende måneder. Hvis du følger disse enkle trin, vil det være med til at sikre, at dit TimberIN vildmarksbad forbliver i god stand. Ved at gøre dit vildmarksbad klar til vinteren, kan du undgå skader, der kan kræve dyre reparationer til foråret.

Nyd dit vildmarksbad i vintermånederne! 🎅

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *