Opvarmningstid For Elektriske Varmeapparater for Vildmarksbade

Når man køber en udespa kan det ret store udvalg af forskelligt tilbehør være overvældende for mange. Det er netop af denne grund, at vi her hos TimberIN forsøger at gøre denne proces så enkel, informativ og problemfri som muligt. En af de ting, vores klienter spørger os meget om, er den forventede varmegeneration fra de forskellige elektriske varmeapparater. For at forklare, hvad man kan forvente, når man køber en el-varmer, har vi udviklet denne teoretiske varmeberegningsmodel. Bemærk venligst, at de angivne oplysninger er baseret på, at varmetabet er nul.

 Generel formel til beregning af den tid, det tager, for en specifik temperaturændring

  •  Den strøm, der er nødvendig for at øge vandtemperaturen med ΔT grader i en bestemt tidsramme t), baseret på at varmetabet er nul:Formule1
  • Den tid, det tager at øge vandtemperaturen med ΔT grader med en bestemt strømtilførsel, baseret på at varmetabet er nul:

Formule2

Zaliaformule

Eksempel: Den tid, det tager at opvarme 2 m3 vand fra 10°C til 35°C med et 9-kWs varmeapparat, baseret på at varmetabet er:

Formule3

Opvarmningstid for Ofuro udespaer

For at spare vores kunder tid, har vi på forhånd beregnet den omtrentlige opvarmningstid for nogle af vores mest populære spa-modeller. Først har vi en af de mindste modeller, det japanske Ofuro bad til 2 personer med polypropylenforing. Denne model er til kunder med begrænset plads, den er hyggelig og intim, uden at man mister funktionaliteten og kvaliteten af et større kar. Polypropylenforingen gør det også muligt at få et luftboblemassagesystem såvel som et vandmassagesystem, så man får en endnu bedre oplevelse i det klassiske spabad. Polypropylen giver også et vandtæt miljø, så kunden ikke behøver at bekymre sig om potentielle lækager på grund af ændringer i vejret. Et stort udvalg af trætyper, farver og LED-belysning gør det muligt at indrette spabadet efter ønske og tilpasse udespaen både til omgivelserne og til kundens personlige smag.

Ofuro

Til denne model er en el-varmer et meget populært valg, da den holder miljøet rent, er meget mobil og kræver minimal vedligeholdelse. Hvad angår opvarmning af vandet, er det volumen, der skal opvarmes, en af de vigtigste betragtninger. Her bliver Ofuroens begrænsede størrelse en endnu større fordel, da opvarmningstiden falder. Bænkene inden i og sidernes skråning reducerer det samlede vandvolumen endnu mere. Hvis en kunde for eksempel skulle opvarme vandet fra 10°C til 35°C med et 6-kWs varmeapparatet, ville den omtrentlige tidsberegning se sådan ud:

Formule4

Zaliaformele2

Hvis du føler, at denne udespa ville være perfekt til dig, kan du finde den her:

https://www.vildmarksbadtre.dk/shop/oval-vildmarksbad-ofuro-i-plast-for-2-personer/

Opvarmningstid for Wellness udespa

På den anden side er Wellness Royal modellen til klienter. Der er interesseret i en luksuriøs, komfortabel og afslappende oplevelse for både familie og venner. Denne bedst sælgende model fra 2017 giver stadig uforglemmelige øjeblikke til kunder fra hele Europa. Ydersiden i termotræ af høj kvalitet kombineret med holdbarheden af indersiden af glasfiber giver et holdbart produkt, der skulle leve op til selv vores kunders højeste standarder

Wellnesas

Ligesom den førnævnte Ofuro model, leverer Wellness Royal modellen endnu flere tilpasningsmuligheder, der kan opfylde alle kundens behov. Da denne model er betydeligt større i volumen, kan man bruge el-varmere med større effekt for at kunne opvarme vandet hurtigere. Hvis en kunde for eksempel vil opvarme vandet fra 10°C to 35°C med et 9-kWs varmeapparat, ville den omtrentlige tidsberegning se sådan ud:

Formule5

Zaliaformule3

Hvis du føler, at denne udespa ville være perfekt til dig, kan du finde den her:

https://www.vildmarksbadtre.dk/shop/vildmarksbad-i-glasfiber-termotrae-wellness-royal/

Opvarmningstid for rektangulært spabad til fest

Til kunder, der har planer om at afholde overdådige og storslåede sammenkomster, tilbyder vi en af vores største spamodeller, der har rigelig plads til hele 16 personer. Den rektangulære facon på dette enorme spabad giver nem adgang for enhver, der ønsker at slappe af i denne fusion af nordisk tradition og new age massage teknologi.

Plastichottub

Efterhånden som modellens volumen bliver større, bliver effekten af det elektriske varmeapparat det også. I dette eksempel vil vi bruge en 12-kWs el-varmer til at opvarme vandet fra 10°C til 35°C.
Formule6

Zalform4

Hvis du føler, at denne udespa ville være perfekt til dig, kan du finde den her:

https://www.vildmarksbadtre.dk/shop/firkantet-vildmarksbad-micro-pool-party-tub-til-16-personer/

Opvarmningstid for badetønder i træ

Sidst men ikke mindst har vi vores Wooden Royal model i canadisk rød ceder. Denne model leverer den prestige og kvalitet, man forventer af en spa i glasfiber, mens den stadig har det naturlige og eksklusive look af canadisk rød ceder. Det er en af de mest unikke modeller på markedet i dag, og den leverer en stærk følelse af individualitet.

Kedriniskubilas

Rød ceder har stadig ry for at være mest varmeisolerende blandt de almindeligt tilgængelige bløde træsorter, og det er langt bedre end mursten, beton og stål. Både karrets inder- og yderside kan give brugeren afslapning of fornøjelse i årtier, hvis man vedligeholder den ordentligt. Hvis en kunde skulle opvarme vandet fra 10°C til 35°C med et 9-kWs varmeapparat i denne badetønde, ville den omtrentlige tidsberegning se sådan ud:
Formule7

Zaliaformule6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.