Alt Hvad Du Har Brug for At Vide Om Leveringsprocessen

Hvis du overvejer at få et vildmarksbad eller en sauna installeret i haven, spekulerer du sikkert også på, hvordan leveringen af disse produkter foregår. I denne artikel forsøger vi at besvare alle de store spørgsmål om fragtomkostninger, leveringsprocessen eller installation.

Told, importafgift eller andre afgifter – er det noget, jeg kommer til at betale?

Vores virksomhed er baseret i EU, så ingen kunder i EU behøver at betale yderligere afgifter. De priser, du ser på vores hjemmeside, inkluderer allerede momsen. Men hvis du køber for dit firma og ønsker at betale 0% i moms, kan du give os dit momsregistreringsnummer (nummeret skal være aktivt i VIES-systemet, hvilket du kan tjekke her), så fakturerer vi med 0% moms.

Hvis du bor i et land uden for EU, er processen lidt anderledes. For det første fakturerer vi med 0% moms. For at få produktet leveret, skal du så betale importafgift, told og moms til regeringen i dit land. Når vores fragtmænd forlader landet, bliver du kontaktet af lokale myndigheder, som giver dig anvisning om, hvordan du betaler gebyrerne, så produktet kan blive leveret til dig.

Hvad med fragtomkostninger?

For vildmarksbadene har vi ofte særtilbud, for eksempel gratis levering. Derfor kan man finde gratis levering under visse modeller af udendørs spabade. Hvis forsendelsen for en vis model ikke er gratis, finder du prisen angivet på hjemmesiden. Du bør tjekke mulighederne under beskrivelsen af vildmarksbadet, hvor forsendelsesomkostninger som regel er angivet nederst på siden.

Hvad angår udendørs saunaer, er leveringen ikke inkluderet, og omkostningerne skal beregnes separat. For at komme frem til leveringsprisen på en udendørs sauna, skal vi vide følgende: (1) modellen; (2) størrelsen; (3) færdigmonteret eller flad pakke; (4) leveringsadressen.

For varmeapparater til spabade og andet tilbehør er leveringsomkostninger inkluderet, bortset fra lande uden for EU, såsom Norge eller Schweiz. Hvis du ikke kan finde fragtprisen på et vist produkt på vores hjemmeside, skal du bare sige til, så giver vi dig oplysningerne.

Hvad er leveringsprocessen for et vildmarksbad?

Lad os først lige sige, at vores virksomhed ikke tilbyder installation. Generelt transporterer vi vores produkter med lastbil og leverer dem til kantstenen, hvilket betyder, at lastbilen kommer til dig, og aflæsning og installation skal arrangeres af dig. Se anbefalinger herunder om, hvordan man aflæsser forskellige produkter:

Spabade af glasfiber: det skal bemærkes, at disse spabade altid leveres færdigmonteret fra fabrikken, så et vildmarksbad i glasfiber leveres aldrig som gør-det-selv kit.  Vægten på disse spabade varierer mellem 150-170 kg. Den mest praktiske metode til aflæsning af denne slags vildmarksbad er en gaffeltruck. Men hvis kunden ikke har adgang til den slags maskineri, er det også muligt at læse denne slags spabad af ved håndkraft. Dette kan gøres af en gruppe på ca. 4 voksne.

Gaffeltruck Til Aflaesning Af Boblebad

Spabade af polypropylen: disse modeller kan også kun leveres fuldt færdigmonterede fra fabrikken. Vægten på disse vildmarksbade varierer mellem 200-300 kg, så aflæsning ved håndkraft bliver lidt mere kompliceret. Vi anbefaler at have maskineri til aflæsning ved hånden. Igen er en gaffeltruck den mest anbefalede løsning.

Vildmarksbade helt i træ kan enten leveres færdigmonterede fra fabrikken eller ikke-monterede (gør-det-selv kit). Den samlede vægt er omkring 200 – 300 kg. Hvis du vælger en model, der er færdigmonteret fra fabrikken, anbefaler vi, at du bruger maskineri til aflæsningen. Men hvis du køber et kit, kan du bare pakke det ud og flytte de enkelte dele ved håndkraft. Husk, at du stadig får brug for mindst to voksne til aflæsningen.

Det nøjagtige mål og den nøjagtige vægt på de enkelte produkter kan du finde i de tekniske datablade på vores hjemmeside (se nedenstående billede).

Teknisk Datablad 1

Hvad er leveringsprocessen for en udendørs sauna?

Vores saunaer leveres lige som vores vildmarksbade til kantstenen, hvilket betyder, at lastbilen kommer til dig, og aflæsning og installation skal arrangeres af dig. Alt efter modellen kan vores udendørs saunaer leveres enten fuldt monteret fra fabrikken eller som gør-det-selv kit.

Hvis du bestiller en færdigmonteret sauna fra fabrikken, bliver du nødt til at sørge for en eller anden slags aflæsningsmaskineri. Som regel er en gaffeltruck den løsning, der anbefales mest. Husk venligst, at vores lastbiler ikke er udstyret med aflæsningssystemer, og aflæsningen er derfor kundens ansvar.

Hvis du vælger en sauna i flad pakke, kan du pakke den ud og flytte de enkelte dele ved håndkraft. Det er dog værd at bemærke, at den tungeste del vejer omkring 200 kg, så du får stadig brug for en gruppe voksne mennesker til aflæsningen.

Nøjagtige mål og vægt for de enkelte saunaer ses også i de tekniske datablade på vores hjemmeside.

Sauna Losning Gaffeltruck

Hvilke adgangsforhold skal der være?

I de fleste lande inden for EU leveres vores spabade på en lille (3,5 t) lastbil. Undtagelsen er de største modeller af vildmarksbade – spabade af træ og polypropylen med en indre diameter på 2200 mm, såvel som de firkantede spabade, der måler 2000 x 2000 og 2200 x 2200 mm. Disse modeller er for store til at være på en almindelig lille lastbil, så de leveres på en stor (18 m, 40 t) lastbil. Derfor skal kunden sikre, at der på leveringsstedet er adgang for sådanne lastbiler.

På den anden side leveres alle vildmarksbade i Storbritannien, uanset model og størrelse, på en stor lastbil (18 m, 40 t). Hvis dette bliver for besværligt, bedes du sige til, så ser vi, om vi kan finde en anden løsning.

Udendørs saunaer leveres generelt på en 18 m, 40 t lastbil. Der skal derfor være god adgang til leveringsstedet (bred vej, god vejbane).

Hvordan foregår leveringsprocessen?

Når din vare er færdigbygget, begynder vores transportmanager at se efter ledige leveringsdatoer, hvorefter du kontaktes for at aftale den leveringstid og -dato, der er bedst for dig. Leveringen arrangeres som regel på en hverdag.

Efter leveringen skal varerne inspiceres før aflæsningen. Eventuelle manglende dele eller skader foresaget af transporten skal altid noteres på fragtdokumentet (CMR), hvorefter dokumentet skal scannes og derefter sendes til sælgerens ansvarshavende person inden for 5 hverdage. Hvis pakken ikke lever op til dine forventninger, skal du kontakte os, så vi kan løse problemet.

Generelle oplysninger

Kunden forstår klart, at fabrikationslandet er Litauen. Kunden bliver ejer af varen efter total betaling (100% af det samlede beløb) for varen. Bemærk venligst, at det ikke er TimberIN virksomheden, der leverer varerne til Kunderne. Det antages, at hver gang Kunden søger fragttilbud fra TimberIN virksomheden, fungerer TimberIN som mellemmand og giver et pristilbud for fragt videre fra fragtselskabet til Kunden.

Hvis fragtprisen ikke vises separat i indkøbsvognen for produktet (for vildmarksbade), eller den angives som ”gratis forsendelses” eller ”forsendelse inkluderet”, accepterer Kunden, at fragtprisen på sådanne produkter er 280 EUR. Hvis dette tilbud ikke lever op til Kundens forventninger, bliver der trukket 280 EUR fra det samlede beløb.

Kunden forstår klart, at alle tjenester før og efter salg tilbydes fra Litauen som beskrevet i garantiformularen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *