Om os

Det er med stor glæde og dyb taknemmelighed vi annoncerer, at vi fra 24/04/2017 officielt er blevet certificeret (certificering nr. 016147597) af Kontoret for Harmonisering i det Indre Marked og registreret som et EU varemærke. Vi gennemgik en striks valideringsproces for at vise alle, at vores varemærke er unikt og kun kan bruges til vores produkter. Denne evaluering viser, hvor langt vi er nået, da vi kan påvise den officielle oprindelse af vores produkter, og ingen andre må bruge dette varemærke. Vi har bevist, at vores produkter fortjener dette eksklusive varemærke, da vi står for kvalitet. Desuden er det vigtigt at sikre vores varemærke mod andre handlende for at undgå mulige konflikter i fremtiden, og samtidig betyder dette også, at vi heller ikke henviser til nogen anden.

Image

Vi besluttede os til at tage dette skridt, på grund af de mange vildledte kunder, der udtrykte en vis usikkerhed om at købe varer online. 

Registrering og etablering af varemærket “TimberIN Baltic SPA & Saunas” var en lang og svær proces, der omfattede utallige tests og vurderinger over næsten et års løb. Vi er fast overbevist om, at dette skridt var en absolut nødvendighed for at adskille “TimberIN” fra andre.  Med dette resultat ser vi frem til at forvisse vores klienter om, at de har købt et originalt kvalitetsprodukt, som ingen andre kan tilbyde under varemærket “TimberIN”.

Og endelig er du, hvis du stadig er i tvivl, altid velkommen til at besøg vores fabrik når som helst. 

Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (1)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (2)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (3)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (4)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (1)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (2)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (3)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (4)
previous arrow
next arrow
[tmm name=”management”] [tmm name=”personalas”] [tmm name=”personalas-2″]
Albertas Klovas TimberIN Linkedin

“TimberINs produkter giver dig virkelig god værdi for pengene” – Albert mener, at dette er hemmeligheden bag en vellykket forretning. Vores mål er ikke nødvendigvis at tilbyde produkterne til den lavest mulige pris, da dette kunne gå ud over den endelige kvalitet, kunderne modtager og deres tillid til produktet. God service, der begynder med en god konsultation og dokumentation, opfølgning og levering af oplysninger om hvert trin i købs- og produktionsprocessen, at være enige om de nøjagtige leveringsdatoer, løsning af alle problemer så hurtigt som muligt og derefter få positiv feedback – det er det, der får “TimberIN” til at skille sig ud fra de andre. Albert har tillid til sit team og siger – “det er kun sammen, vi kan tilbyde service i topklasse!”

TimberIN partner i Færøerne

Allerførst vil TimberIN gerne sige en stor tak for, at du tager os i betragtning som din SPA leverandør. TimberIN er et mærkevarefirma, der fremstiller forskellige modeller af boblebade, saunaer, såvel som nødvendigt udstyr.

TimberIN begyndte som et lokalt foretagende i 2009. Som følge af hurtig udvidelse af produktlisten og øget salg, åbnede TimberIN succesfulde kampagner i lande som Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien, Danmark, Storbritannien og Norge.

Ikke alene kunderne bedømte vores succes, det gjorde Google også. Vores websteder er landet i Googles top positioner for de førnævnte lande. Du kan finde os på toppen af google.de; google.fr; google.co.uk og alle de andre…

Vi ønsker endnu engang at sige mange tak for støtten og det glæder os, når kunder sender os påskønnende breve med nogle flotte billeder.

Bemærk venligst, at hvis du støder på de samme billeder med eller uden T.in eller TimberIN logoet uden for vores hjemmesider, er de blevet taget illegalt, og vi vil derfor bede dig om at give os besked, og vi vil tage øjeblikkelige retslige foranstaltninger mod gerningsmændene. Alle produktmodeller ejes udelukkende af TimberIN.

Produkter med den kvalitet, der ses i vores billeder, kan KUN bestilles og købes hos TimberIN. Men du skal ikke stole blindt på os, læs venligst, hvad vores kunder fra forskellige europæiske lande har at sige om os.

Kontakt os nu!
close slider
×