Som virksomheden TimberINs ledelse, glæder det os at møde dig!

 

Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (1)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (2)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (3)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (4)
previous arrow
next arrow
Slider
Dr. Albertas Klovas
CHIEF EXECUTIVE OFFICER (CEO) - STIFTER
Albert har en solid baggrund i byggeri og har en doktorgrad (PhD) som bygningsingeniør. Albert har over 10 års erfaring i byggesektoren, både i teori og praksis, og det glæder ham at betjene kunderne så præcist og hurtigt som muligt. Albert har også et professorat på Kaunas Tekniske Universitet i afdelingen for polyteknik. Føler du, at du kunne være et af vores team medlemmer i udlandet? Så skal du endelige kontakte Albert via nedenstående oplysninger eller via “LinkedIn”. Hvis du er journalist eller måske har din egen blog, og du gerne vil skrive en artikel om os, bedes du kontakte Albert, han vil meget gerne hjælpe dig. Albert kan kontaktes via e-mail: albertas@timberin.com eller på telefonnummer: 0037061913266.
LinkedIn
Rūta Klovienė
CHIEF FINANCIAL OFFICER (CFO) - STIFTER
Ruta har en kandidatgrad i revision og regnskabsførelse og er nu i gang med sin doktorgrad (PhD) i Økonomi med specialisering i “Smart Præstation Målingssystem i Statsejede Firmaer”. Alle finansielle affærer er Rutas ansvar. Ruta er altid klar til at hjælpe, hvis der er spørgsmål om betalingen, faktureringen, osv. Ruta kan kontaktes via e-mail: ruta@timberin.com eller på telefon: 0037069601967.
LinkedIn
Marius Vaičiukėnas
CHIEF BUSINESS DEVELOPMENT OFFICER (CBDO)
Marius har ansvar for forretningsudviklingen og virksomhedens vækst. Marius har en kandidatgrad som bygningsingeniør med over 7 års erfaring i flere hovedsektorer fra almindeligt byggeri og konstruktionsstyring til salg og eksportstyring af træstrukturer, og han har et stærkt og ambitiøst syn på virksomhedens konstante udvikling. Han vedligeholder solide forhold til partnere rundt omkring i verden, og det vigtigste mål er at levere den bedste produktkvalitet, support og erfaring for vores klienter. Marius kan kontaktes via e-mail: marius@timberin.com eller på telefon: 0037060873128.
Deimante Gaigalaite
KUNDESERVICE MANAGER
Deimante har en solid baggrund i forretningsudvikling og kundeservice med over 7 års erfaring. Hun har en bachelorgrad i Business management. Ud over sine studier har Deimante taget mange klasser og seminarer i Europa og Sydafrika. Deimante arbejder i tæt samarbejde med alle vores klienter for at sikre, at de har alle de nødvendige oplysninger. Det er hendes rolle at sikre, at hvert problem, vores kunde står overfor løses hurtigst muligt. Hvis du har et spørgsmål eller du står over for et problem, er Deimante klar til at hjælpe.
Ona Lukoseviciute
TRANSPORT MANAGER
Ona har en bachelorgrad og er i gang med sin kandidatuddannelse i forretningslogistik. Gennem sine år på universitetet har hun samlet omfattende viden om alle områder af industrien. Ona forstår fragtadministration og markedstendenser på tværs af en hel afdeling af selskabets virksomhed. “TimberIN” samarbejder med over 20 internationale transportvirksomheder, hvilket gør os i stand til at tilbyde de bedst mulige fragtpriser. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med transport af din ordre, bedes du kontakte Ona via e-mail: transport@timberin.com eller telefon: 00370650109
Renata Rakovaitė
KUNDESERVICE MANAGER
Renata har en kandidatgrad i Business Management og en bachelorgrad på fransk, men hun havde ingen chancer til at bruge sit franske, før hun sluttede sig til det dygtige og professionelle TimberIN team. Hun er mere end villig til at tale fransk med dig og besvare alle dine spørgsmål eller hjælpe dig med at vælge det perfekte udendørs badekar eller den perfekte sauna. Desuden er hun snart færdig med endnu en bachelorgrad i fysioterapi, så hun derfor kender virkningen af fysiske agenter på helbredet og tror fuldt og fast på de sundhedsfordele, udendørs badekar og saunaer giver.
Ieva Dautartaitė
KUNDESERVICE MANAGER
Ieva specialiserer sig i teknisk oversættelse, især i forbindelse med produktion og oversættelse af instruktionsmanualer på engelsk og tysk. Under sine bachelorstudier på Kaunas University of Technology, partner universitet og som en nær samarbejdspartner på forskellige projekter med TimberIN, har hun haft lejlighed til at udvide sin humaniora baggrund ved at fordybe sig i mekanik og elektronik, og derfor kan hun tilbyde dig hjælp og rådgivning om forskellige tekniske spørgsmål i forbindelse med dit udendørs badekar eller din sauna. Du kan få fat i Ieva via e-mail på ieva@timberin.com eller via telefon 0037065780650.
Asta Krisciunaite-Dantoni
SALGSLEDER
Asta er specialist i litauisk og italiensk filologi, såvel som økonomi. Hun er konsulent for retten i Firenze, opført på listen over tolke i den litauiske ambassade i Rom og ved konsulatet i Firenze. Asta har arbejdet for italienske og litauiske virksomheder, hvor hun har arbejdet inden for marketing, formidling, oversættelse og tolkning. Stifter og forkvinde for det litauiske fællesskab i Toscana, og arbejder sammen med det litauiske konsulat i Firenze. Hendes kompetence, professionalisme og gennemsigtighed gør Asta til et fantastisk referencepunkt for hele det italienske område og en ideel samtalepartner til at opfylde vores kunders behov.Hun kan kontaktes via e-mail: dantoni@timberin.com
Viktorija Armonaitiene
KUNDESERVICE MANAGER
Viktorija har en Bachelorgrad i engelsk filologi, så du vil ikke få problemer med at kommunikere med hende på engelsk. Hendes studier i Tyskland i et stykke tid gav hende chancen for at lære mere om landets kultur, folk og sprog. Desuden har Viktorija næsten ti års erfaring indenfor almennyttige organisationer, frivilligt arbejde og lederskab. Du kan regne med hende som en åben, varm person, der vil gøre sit bedste for at hjælpe dig. Du skal endelige kontakte hende, hvis du har problemer, der skal løses med hensyn til vildmarksbade og saunaer. Det er hendes opgave at sørge for en løsning på ethvert problem og enhver garantiopgave.Hun kan kontaktes via e-mail: viktorija@timberin.com; eller på telefonen 0037065773944
Albertas Klovas
Chief Executive Officer at MB TimberIN | Lect. PhD. at Kaunas University of Technology
Lithuania | Civil Engineering

“TimberINs produkter giver dig virkelig god værdi for pengene” – Albert mener, at dette er hemmeligheden bag en vellykket forretning. Vores mål er ikke nødvendigvis at tilbyde produkterne til den lavest mulige pris, da dette kunne gå ud over den endelige kvalitet, kunderne modtager og deres tillid til produktet. God service, der begynder med en god konsultation og dokumentation, opfølgning og levering af oplysninger om hvert trin i købs- og produktionsprocessen, at være enige om de nøjagtige leveringsdatoer, løsning af alle problemer så hurtigt som muligt og derefter få positiv feedback – det er det, der får “TimberIN” til at skille sig ud fra de andre. Albert har tillid til sit team og siger – “det er kun sammen, vi kan tilbyde service i topklasse!”

 

TimberIN Certificates

 

Allerførst vil TimberIN gerne sige en stor tak for, at du tager os i betragtning som din SPA leverandør. TimberIN er et mærkevarefirma, der fremstiller forskellige modeller af boblebade, TimberIN partner i Færøernesaunaer, såvel som nødvendigt udstyr.

 

TimberIN begyndte som et lokalt foretagende i 2009. Som følge af hurtig udvidelse af produktlisten og øget salg, åbnede TimberIN succesfulde kampagner i lande som Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien, Danmark, Storbritannien og Norge.

Ikke alene kunderne bedømte vores succes, det gjorde Google også. Vores websteder er landet i Googles top positioner for de førnævnte lande. Du kan finde os på toppen af google.de; google.fr; google.co.uk og alle de andre…

Vi ønsker endnu engang at sige mange tak for støtten og det glæder os, når kunder sender os påskønnende breve med nogle flotte billeder.

TYSKLAND, SCHWEIZ, ØSTRIG:

FRANKRIG, SCHWEIZ:

DANMARK:

HOLLAND OG BELGIEN:

NORGE:

ITALIEN:

**Bemærk venligst, at der for nylig er fremkommet mange websteder på internettet, der konstant kommer og går, som tilbyder boblebade og saunaer. Visse websteder har forsøgt illegalt at benytte sig af vores digitale ejendom (billeder og videoer), og er derfor blevet bandlyst.

Bemærk venligst, at hvis du støder på de samme billeder med eller uden T.in eller TimberIN logoet uden for vores hjemmesider, er de blevet taget illegalt, og vi vil derfor bede dig om at give os besked, og vi vil tage øjeblikkelige retslige foranstaltninger mod gerningsmændene. Alle produktmodeller ejes udelukkende af TimberIN.

Produkter med den kvalitet, der ses i vores billeder, kan KUN bestilles og købes hos TimberIN. Men du skal ikke stole blindt på os, læs venligst, hvad vores kunder fra forskellige europæiske lande har at sige om os.