Om os

Det er med stor glæde og dyb taknemmelighed vi annoncerer, at vi fra 24/04/2017 officielt er blevet certificeret (certificering nr. 016147597) af Kontoret for Harmonisering i det Indre Marked og registreret som et EU varemærke. Vi gennemgik en striks valideringsproces for at vise alle, at vores varemærke er unikt og kun kan bruges til vores produkter. Denne evaluering viser, hvor langt vi er nået, da vi kan påvise den officielle oprindelse af vores produkter, og ingen andre må bruge dette varemærke. Vi har bevist, at vores produkter fortjener dette eksklusive varemærke, da vi står for kvalitet. Desuden er det vigtigt at sikre vores varemærke mod andre handlende for at undgå mulige konflikter i fremtiden, og samtidig betyder dette også, at vi heller ikke henviser til nogen anden.

Image

Vi besluttede os til at tage dette skridt, på grund af de mange vildledte kunder, der udtrykte en vis usikkerhed om at købe varer online. 

Registrering og etablering af varemærket “TimberIN Baltic SPA & Saunas” var en lang og svær proces, der omfattede utallige tests og vurderinger over næsten et års løb. Vi er fast overbevist om, at dette skridt var en absolut nødvendighed for at adskille “TimberIN” fra andre.  Med dette resultat ser vi frem til at forvisse vores klienter om, at de har købt et originalt kvalitetsprodukt, som ingen andre kan tilbyde under varemærket “TimberIN”.

Og endelig er du, hvis du stadig er i tvivl, altid velkommen til at besøg vores fabrik når som helst. 

Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (1)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (2)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (3)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (4)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (1)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (2)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (3)
Vildmarksbade Og Sauner TimberIN (4)
previous arrow
next arrow
Dr. Albertas Klovas
CHIEF EXECUTIVE OFFICER (CEO) - STIFTER
Albert har en solid baggrund i byggeri og har en doktorgrad (PhD) som bygningsingeniør. Albert har over 10 års erfaring i byggesektoren, både i teori og praksis, og det glæder ham at betjene kunderne så præcist og hurtigt som muligt. Albert har også et professorat på Kaunas Tekniske Universitet i afdelingen for polyteknik. Føler du, at du kunne være et af vores team medlemmer i udlandet? Så skal du endelige kontakte Albert via nedenstående oplysninger eller via “LinkedIn”. Hvis du er journalist eller måske har din egen blog, og du gerne vil skrive en artikel om os, bedes du kontakte Albert, han vil meget gerne hjælpe dig. Albert kan kontaktes via e-mail: [email protected] eller på telefonnummer: 0037061913266.
LinkedIn
Rūta Klovienė
CHIEF FINANCIAL OFFICER (CFO) - STIFTER
Ruta har en kandidatgrad i revision og regnskabsførelse og er nu i gang med sin doktorgrad (PhD) i Økonomi med specialisering i “Smart Præstation Målingssystem i Statsejede Firmaer”. Alle finansielle affærer er Rutas ansvar. Ruta er altid klar til at hjælpe, hvis der er spørgsmål om betalingen, faktureringen, osv. Ruta kan kontaktes via e-mail: [email protected] eller på telefon: 0037069601967.
LinkedIn
Marius Vaičiukėnas
CHIEF BUSINESS DEVELOPMENT OFFICER (CBDO)
Marius har ansvar for forretningsudviklingen og virksomhedens vækst. Marius har en kandidatgrad som bygningsingeniør med over 7 års erfaring i flere hovedsektorer fra almindeligt byggeri og konstruktionsstyring til salg og eksportstyring af træstrukturer, og han har et stærkt og ambitiøst syn på virksomhedens konstante udvikling. Han vedligeholder solide forhold til partnere rundt omkring i verden, og det vigtigste mål er at levere den bedste produktkvalitet, support og erfaring for vores klienter. Marius kan kontaktes via e-mail: [email protected] eller på telefon: 0037060873128.
Deimante Gaigalaite
KUNDESERVICE MANAGER
Deimante har en solid baggrund i forretningsudvikling og kundeservice med over 7 års erfaring. Hun har en bachelorgrad i Business management. Ud over sine studier har Deimante taget mange klasser og seminarer i Europa og Sydafrika. Deimante arbejder i tæt samarbejde med alle vores klienter for at sikre, at de har alle de nødvendige oplysninger. Det er hendes rolle at sikre, at hvert problem, vores kunde står overfor løses hurtigst muligt. Hvis du har et spørgsmål eller du står over for et problem, er Deimante klar til at hjælpe.
Ona Lukoseviciute
TRANSPORT MANAGER
Ona har en bachelorgrad og er i gang med sin kandidatuddannelse i forretningslogistik. Gennem sine år på universitetet har hun samlet omfattende viden om alle områder af industrien. Ona forstår fragtadministration og markedstendenser på tværs af en hel afdeling af selskabets virksomhed. “TimberIN” samarbejder med over 20 internationale transportvirksomheder, hvilket gør os i stand til at tilbyde de bedst mulige fragtpriser. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med transport af din ordre, bedes du kontakte Ona via e-mail: [email protected] eller telefon: 00370650109
Auste Sipaviciute
KUNDESERVICE MANAGER
Auste har haft fransk filologi og offentlig kommunikation som hovedfag på Vytautas Magnus Universitet. Der har hun haft mulighed for at forbedre sit fransk og sine journalistiske evner, ikke blot under de 4 år på universitetet, men også i Frankrig, hvor hun har arbejdet i 6 måneder. Desuden har Auste 3 års erfaring i en selvejende institution. Alt dette har hjulpet hende med at samle viden i arbejdet med franske kunder, som hun hjælper med at vælge, hvilket spabad eller hvilken sauna, de skal vælge, og med at skrive blogs og uploade feedback. Hvis du har eventuelle spørgsmål i forbindelse med udespaer eller saunaer, er du meget velkommen til at skrive til Auste via mail: [email protected], eller du kan ringe til hende på telefonnummer: 0037065789961
Asta Krisciunaite-Dantoni
SALGSLEDER
Asta er specialist i litauisk og italiensk filologi, såvel som økonomi. Hun er konsulent for retten i Firenze, opført på listen over tolke i den litauiske ambassade i Rom og ved konsulatet i Firenze. Asta har arbejdet for italienske og litauiske virksomheder, hvor hun har arbejdet inden for marketing, formidling, oversættelse og tolkning. Stifter og forkvinde for det litauiske fællesskab i Toscana, og arbejder sammen med det litauiske konsulat i Firenze. Hendes kompetence, professionalisme og gennemsigtighed gør Asta til et fantastisk referencepunkt for hele det italienske område og en ideel samtalepartner til at opfylde vores kunders behov.Hun kan kontaktes via e-mail: [email protected]
Dominykas Naudziunas
KUNDESERVICE MANAGER
Dominykas har en bachelors i Økonomi med specialisering i international business. Derfor passer hans kompetencer perfekt ind i TimberINs internationale forretningsmodel. Under sin uddannelse og mange års erfaring i forskellige selvejende institutioner rundt omkring i Europa har Dominykas udviklet en skarp analytisk og kritisk tankegang, der gør ham i stand til at analysere økonomiske processer og evaluere dem kritisk, identificere problemer og foreslå løsninger til dem på en faglig måde. Med sin langvarige immersion i et internationalt miljø, er det en fornøjelse for Dominykas at arbejde tæt sammen med den enkelte kunde for at levere den mest behagelige, effektive og tilfredsstillende oplevelse muligt. Det er hans opgave at løse eventuelle problemer, vores kunder kommer ud for, inden for en rimelig tid. For eventuelle spørgsmål om kundeservice manager kan Dominykas nås via mail på [email protected] eller via telefon 0037065773944
Adomas Grabauskas
KUNDESERVICE MANAGER
Adomas har en bachelors i Turisme management fra Kaunas Tekniske Universitet. Han har over tre års erfaring i kundemanagement og -support. Adomas har deltaget i adskillige Erasmus + ungdomsudvekslingsprojekter, så han har erfaring med andre kulturer og ved, hvordan man kommunikerer med forskellige mennesker. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Adomas, han står altid klar til at hjælpe dig med eventuelle problemer og give dig alle de oplysninger, du har brug for. Du kan altid forvente et hurtigt svar. Han kan kontaktes via mail: [email protected] , telefon: 0037065769291
Albertas Klovas TimberIN Linkedin

“TimberINs produkter giver dig virkelig god værdi for pengene” – Albert mener, at dette er hemmeligheden bag en vellykket forretning. Vores mål er ikke nødvendigvis at tilbyde produkterne til den lavest mulige pris, da dette kunne gå ud over den endelige kvalitet, kunderne modtager og deres tillid til produktet. God service, der begynder med en god konsultation og dokumentation, opfølgning og levering af oplysninger om hvert trin i købs- og produktionsprocessen, at være enige om de nøjagtige leveringsdatoer, løsning af alle problemer så hurtigt som muligt og derefter få positiv feedback – det er det, der får “TimberIN” til at skille sig ud fra de andre. Albert har tillid til sit team og siger – “det er kun sammen, vi kan tilbyde service i topklasse!”

TimberIN partner i Færøerne

Allerførst vil TimberIN gerne sige en stor tak for, at du tager os i betragtning som din SPA leverandør. TimberIN er et mærkevarefirma, der fremstiller forskellige modeller af boblebade, saunaer, såvel som nødvendigt udstyr.

TimberIN begyndte som et lokalt foretagende i 2009. Som følge af hurtig udvidelse af produktlisten og øget salg, åbnede TimberIN succesfulde kampagner i lande som Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien, Danmark, Storbritannien og Norge.

Ikke alene kunderne bedømte vores succes, det gjorde Google også. Vores websteder er landet i Googles top positioner for de førnævnte lande. Du kan finde os på toppen af google.de; google.fr; google.co.uk og alle de andre…

Vi ønsker endnu engang at sige mange tak for støtten og det glæder os, når kunder sender os påskønnende breve med nogle flotte billeder.

Bemærk venligst, at hvis du støder på de samme billeder med eller uden T.in eller TimberIN logoet uden for vores hjemmesider, er de blevet taget illegalt, og vi vil derfor bede dig om at give os besked, og vi vil tage øjeblikkelige retslige foranstaltninger mod gerningsmændene. Alle produktmodeller ejes udelukkende af TimberIN.

Produkter med den kvalitet, der ses i vores billeder, kan KUN bestilles og købes hos TimberIN. Men du skal ikke stole blindt på os, læs venligst, hvad vores kunder fra forskellige europæiske lande har at sige om os.

Kontakt os nu!
close slider