Alt, hvad du har brug for at vide om emballering til transport

Din håndlavede udendørs spa eller sauna er færdig! – hvad sker der nu?

Det varer ikke længe, før du kan nyde et afslappende bad, men først skal din udendørs spa eller sauna emballeres omhyggeligt – den skal placeres på et solidt underlag, spændes fast og pakkes ind i et beskyttende lag. En velpakket levering er både lettere at transportere og aflæsse. Her hos TimberIN lægger vi stor vægt på at pakke for at sikre, at din helt nye udendørs spa eller sauna ankommer i perfekt stand.

Grundlag

Alle spaer og saunaer placeres på et solidt grundlag – en standard europalle. Færdigmonterede spaer placeres lodret for nemmere håndtering. Større og længere dele af ikke monterede spaer og saunas placeres også lodret, mens mindre og kortere dele stables vandret (se nedenfor).

Ikke Monterede Sauna Jacuzzi Levering

Polstring og stabilisering

For at beskytte yderklædningen af polypropylen eller glasfiber, sættes der et papstykke under låget på hver enkelt færdigmonteret udendørs spa. Når den udendørs spa placeres på en europalle, spændes den fast ved at slå en rem på tværs af spaen og under europaletten og stramme den. Det samme gælder for ikke monterede produkter, der stables og derefter spændes fast.

Emballering

Når alle dele af den udendørs spa eller sauna er spændt godt fast, indpakkes hele pakken grundigt i beskyttende plastfilm. Det bidrager til at holde alle delene intakte og beskytter produktet mod kosmetisk skade.

Og så er det klar – din sikkert placerede, fastspændte og indpakkede pakke er på vej.

Ikke Samlet Sauna Levering 2

Nedenfor kan du finde målene på alle pakkede spaer og saunaer.

Mål på fuldt indpakkede produkter:

Hot Tub Sauna Dimensioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *