Et Flot, Men Enkelt, Indbygget Varmetøndeprojekt Til Inspiration

Har du længe drømt om at få en terrasse med et indbygget vildmarksbad i haven? Eller måske har du allerede en stor terrasse, hvor du kunne nedsænke en varmetønde og lave dit eget lille spa-hjørne? Gør drømmen til virkelighed med de lette trin fremsat i denne artikel.

Det allerførste trin til at føre projektet ud i livet er at identificere, hvilken model af nedsænkede varmetønder er den mest egnede til dig. Du kan se alle modellerne og forskellene imellem dem i de tekniske databaser her. I disse optegnelser finder du også alle mål og andre tekniske oplysninger, der er praktiske, når du skal gøre området klar til dit vildmarksbad.

Når du har valgt nøjagtigt den model, du vil have, kan du begynde at gøre terrassen klar. Når du bygger træterrassen, skal du efterlade plads nok til den indbyggede varmetønde, baseret på målene i de tekniske optegnelser. Du kan for eksempel bruge pap til at afmåle det nødvendige areal.

Vildmarksbad Indbygget I Terrasse Glasfiber Indsats

Eller hvis du allerede har en træterrasse, du vil ombygge med en nedsænket varmetønde, kan du save en cirkel af den rette størrelse ud af terrassen.

Vildmarksbad Indbygget I Terrasse Glasfiber Indsats 2

Det er meget vigtigt at tage i betragtning, at en varmetønde, der er fyldt med vand og badende, vejer over 1000 kg. Derfor er det nødvendigt at sikre, at varmetønden ikke hænger fra kanterne, den skal understøttes under bunden. Heldigvis leveres de fleste nedsænkede varmetønder med en støtteramme af træ, som nemt kan bruges til installationen, så du ikke skal bekymre dig om yderligere understøttelse.

Varme Karbad Isolering

Hvis den varmetønde, du har købt, indeholder elementer som en ekstern varmeovn, et elektrisk varmeapparat, massagesystemer, filtrering, osv., skal du huske at alt dette tilbehør skal installeres ved siden af varmetønden, og du skal have god adgang til varmetønden i tilfælde af, at nogen af disse systemer skal repareres.

Hvis du vælger en ekstern varmeovn, bliver længden på slangerne omkring 70 cm, og ovnen skal være på samme niveau som varmetønden. Hvis du vælger et elektrisk varmeapparat, skal der tilføjes ekstra brædder, og varmeapparatet installeres på disse.

Varme Karbadvarmer

For at sikre, at du får en god oplevelse med dit vildmarksbad, er det afgørende at sikre, at vandet opfylder hygiejnestandarderne. Den bedste løsning for at sikre dette er selvfølgelig at skifte vandet efter hver brug.  Men det siger sig selv, at det er noget af en dyr fornøjelse at skifte over 1000 liter vand efter hver brug. Derfor anbefaler vi på det kraftigste at købe et filtreringssystem med varmetønden. Vi kan installere et sandfiltreringssystem, der skal tilsluttet en almindelig elektrisk stikdåse. Hvis dette bruges sammen med vanddesinficerende midler, behøver du kun at skifte vand hver 1-3 måneder.

Filtreringssystem

Det næste trin er at finde ud af, hvordan du skal tømme varmetønden. Vi tilbyder tre forskellige muligheder: almindeligt vanddræn med en prop, en ydre vandhane eller en ydre hane med en hurtigadapter til en haveslange. Du kan finde flere nyttige oplysninger om alle disse muligheder ved at klikke her. I dette link finder du også alle de nødvendige oplysninger om el-installation.

Vandafloeb

Hvis karret er nedsænket i jorden, skal du sørge for, at jordoverfladen er jævn og fri for overflødige småsten osv.

Når alle forberedelserne er gjort, sænker du varmetønden, tilslutter de elektriske apparater, fylder den med vand, og så er du færdig – nu kan du slappe at i dit nye paradis!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *