Neural Er Et Revolutionært Nyt Material

Social-miljømæssig ansvarsbevidsthed i det 21. århundrede

Miljømæssig ansvarsbevidsthed er en vigtig del af TimberIN virksomhedens mentalitet. Selv om vores vigtigste fremstillingsmateriale – træ – er bæredygtigt og miljøvenligt, er det altid muligt at gøre det bedre. For at sætte handling bag vores holdning til de store problemer, verden i øjeblikket står overfor, har vi for nylig introduceret et nyt materiale i vores fremstillingsproces. Der er tale om Neular paneler, som du allerede kan finde som bestanddel i nogle af vores varer. Neular paneler er lavet af bortskaffet plastik fra husholdningsaffald og er 100% genbrugsmateriale. Resultatet er, at selve produktet også kan genbruges 100%, ikke skaber yderligere affald, og er miljøvenligt.

De vigtigste egenskaber ved Neular

Dette unikke materiale har også meget unikke egenskaber. En af de mest relevante for vildmarksbade er vejrbestandighed. Eksterne paneler lavet af Neular materialet er vandbestandige, hvilket vil sige, at de, selv hvis det regner hele året, ikke vil mugne, slå sig eller svulme op på nogen måde. Modsat er panelerne også UV-bestandige, hvilket vil sige, at de ikke vil blive ødelagt, selv under konstant direkte sollys. Man vil også sjældent se fysisk skade, da panelerne ikke splintrer og kan holde til meget vægt. Materialet er sikkert, hygiejnisk og ugiftigt, hvilket gør det perfekt til vildmarksbade. Det kræver så godt som ingen vedligeholdelse og bliver ikke misfarvet.

WELLNESS NEULAR SMART Skandinavisk Hot Tub – Ingen Vedligeholdelse Kræves

Vores planer for fremtiden

Vores beslutning om at bruge Neular i produktionen forbedrer ikke blot vores markedsposition og forretningsforhold, den tjener også til at beskytte og gavne naturen. Ved fortsat at forbedre vores fremstillingsproces er det vores mål at forbedre miljøet og være et godt eksempel i vores lokalområde. Vi håber at forblive på innovationens vej – hånd i hånd med miljøet – i mange år fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *