Nedænket Boblebad I Din Terras Eller Patio

Leder du efter det perfekte sænkede vildmarksbad til din patio eller terrasse? Så se her!

Bring din udendørs patio eller terrasse til et nyt niveau ved at installere et sænket vildmarksbad. Tilføjelsen af et sænket vildmarksbad i haven vil skabe det perfekte samlingssted for familie og venner. Vi tilbringer så meget tid indendørs – benyt dig af chancen til at flytte hyggelige stunder og interessante samtaler fra indendørs til udendørs så alle kan nyde den friske luft! Læs videre for at finde ud af, hvilket indbyggede vildmarksbad fra vores udvalg ville passe bedst i din have.

Indre vs. ydre vs. elektrisk varmeapparat til sænket vildmarksbad

Med så mange valgmuligheder kan det virke svært at vælge hvilke opvarmningssystemer ville være bedst egnede til dit sænkede vildmarksbad. Dog kan hver af dem nemt opdeles i fordele og ulemper. Indre træfyrede varmeapparater har den fordel, at de er de billigste af de tre, og det giver også den hurtigste varmespredning og laveste varmetab, siden det er nede under vandet. Dog vil et indre varmeapparat fylde mere i dit sænkede vildmarksbad, mens et ydre træfyret varmeapparat ikke fylder noget i selve karret, så der er bedre siddeplads til de badende. Desuden kan ydre varmeapparater placeres længere fra det sænkede vildmarksbad, hvis man tilføjer en cirkulationspumpe, hvilket giver mere designfleksibilitet. Træfyrede varmeapparater sikrer en autentisk oplevelse – duften af det brændende træ, ildens afslappende knitren. Elektriske varmeapparater er meget praktiske og lette at bruge, de kræver slet ingen forberedelse – man trykker bare på en knap, så vil vandet i det sænkede vildmarksbad begynde at varme op, og med den indbyggede termostat kan den ønskede temperatur vedligeholdes til enhver tid.

Lige vs. skrå bænke indbygget i vildmarksbadet

Hvis du er tilbøjelig til at vælge et mere minimalistisk og klassisk design til din have, kan du vælge en vildmarksbad model med indbyggede lige bænke og lige vægge. De lige linjer og mindre dybe bænke giver bedre benplads og en indre højde på 950 mm sikrer, at vandniveauet når over skuldrene – rart for folk, der er høje. Hvis du foretrækker elegante linjer over lige og rene, kan du vælge et vildmarksbad med indbyggede skrå vægge. De afrundede bænke er ergonomiske og er alletiders for folk med rygproblemer.

Endeløse designmuligheder for installation af indbyggede vildmarksbade

For dem med stor kreativitet og en evne for gør-det-selv projekter, er der ubegrænsede muligheder med indbyggede vildmarksbade!

Forsænket vildmarksbad

En klassisk fremgangsmåde er at forsænke et terrasse-vildmarksbad i jorden. Det indbyggede vildmarksbad bør selvfølgelig ikke være i direkte kontakt med jorden, så med denne fremgangsmåde, bør hullet til vildmarksbadet enten forsynes med mursten/fliser på siderne og bunden, eller det bør fores med plastik. Området omkring det sænkede vildmarksbad kan dækkes med fliser, træpaneler eller bare beplantes med græs eller blomster. Siden der ikke er en platform at stige op på eller trapper at gå op ad, er denne måde at indbygge vildmarksbadet på mere praktisk for folk, der har svært ved at gå.

Vildmarksbade Indbygget I Terrasser (2)

Vildmarksbade Indbygget I Terrasser (1)

Vildmarksbade indbygget i terrasser eller patioer

For dem, der gerne vil have deres vildmarksbad forsænket, men alligevel lidt højere, er det perfekt at indbygge vildmarksbadet i en terrasse eller patio. Du har måske allerede en stor terrasse, der ikke bliver brugt – ved at indbygge et vildmarksbad kunne det live op på den og gøre den til en underholdningszone i din have. Sammenlignet med vildmarksbade forsænket i jorden, er vildmarksbade indbygget i terrasser meget nemmere, når man skal finde måder at skjule spa udstyret på, såsom massagepumper, LED-lyskontakter, filtre, elektriske varmeapparater osv. fordi det hele kan installeres under terrassen.

Vildmarksbade Indbygget I Terrasser (3)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *