En Basisforberedelse Af Din Nye Sauna

Hvis du har bestemt dig til at anskaffe en udendørs sauna, er et solidt fundament noget af det vigtigste, du skal tage i betragtning. Tænk på et passende sted i haven, det vil hjælpe dig med at vælge størrelsen på saunaen. Bemærk venligst, at fundamentet bør være lidt større end selve saunaen. Derfor skal man altid grundigt overveje forberedelsen af fundamentet til en udendørs sauna. Hvis dit fundament ikke er godt nok, risikerer du altid, at der opstår revner og mellemrum. Det skal være jævnt og solidt. Her vil vi diskutere en mulig sokkel for vores saunaer med specifikke eksempler.

Vi tilbyder 4 typer af saunaer, men her vil vi kun diskutere to, som vores kunder almindeligvis vælger, nemlig tønder og igloer. Bemærk venligst at mindre forskelle kan forekomme, da hver enkelt sauna er håndlavet og fremstillet individuelt til hver enkel kunde. Det er først efter, den er bygget, at vi kan give nøjagtige mål. Variationer opstår på grund af forskelle i konfigurationen af saunaen og af træet, fordi det er et naturmateriale, og hver enkelt læs kan på en eller anden måde være anderledes. Disse tegninger er 90% akkurate, men det afhænger altid af situationen, så vi vil bede dig om at kontakte os for yderligere oplysninger, efter din ordre er sendt til produktion. Hvis du har de nøjagtige mål på din sauna sparer penge, tid og besvær, da du således kan designe et fundament i den rette størrelse. Der er ret mange mulige materialer til underlaget, såsom cement eller en træ-terrasse, fliser eller sten, en terrasse på stolper, eller en muret sokkel. Det vigtigste er, at det skal være fladt og solidt.

igloo sauna med terrasse

Tønde Sauna

Hvis du bestemmer dig til at lave et solidt, rektangulært fundament, eller hvis du allerede har en terrasse af for eksempel cement eller træ, er grundstrukturen ikke så relevant, men hvis du overvejer at placere sådan noget som havefliser under saunaen, skal du vide, hvor de punkter er, som skal stå solidt på et fast underlag. Tønde saunaens støttestruktur er lavet af rundskårne stykker, der er placeret under saunaen, hvoraf antallet afhænger af saunaens længde, og 2 m, 3 m, 4 m, 5 m kræver henholdsvis 3, 3, 4, 5 stykker. Se venligst de præcise skitser nedenfor. Du vil bemærke forskellen i mål mellem de grønne og sorte skitser. Den måde, hvorpå saunaen skal bygges på fabrikken, vides først efter, den sendes til produktion. Men her er der også en undtagelse. Hvis saunaen skal sendes som samlesæt, bruger man kun fundamentet fra de grønne skitser, og du kan vide målene med sikkerhed, før du bestiller saunaen.

Tønde sauna fundament fra 2 til 5 meter:

Tønde Sauna 2 Meter

       Fig. 1 Tønde sauna 2 meter

Tønde Sauna 3 Meter

         Fig. 2 Tønde sauna 3 meter

Tønde Sauna 4 Meter

         Fig. 3 Tønde sauna 4 meter

Tønde Sauna 5 Meter

Fig. 4 Tønde sauna 5 meter

Iglo sauna fundament fra 2 til 5 meter:

Iglo Sauna 2 Meter Fig. 5. Iglo sauna 2 meter

Iglo Sauna 3 Meter

Fig. 6 Iglo sauna 3 meter

Iglo Sauna 4 MeterFig.7. Iglo sauna 4 meter

Iglo Sauna 5 Meter

Fig. 8 Iglo sauna 5 meter

Hvis du køber en sauna som samlesæt (flad pakke), vil den grundlæggende struktur for tønde saunaen altid se sådan ud:

Tønde Sauna 2 Meter

        Fig. 9 Tønde sauna 2 meter

Tønde Sauna 3 Meter

        Fig. 10 Tønde sauna 3 meter

Tønde Sauna 4 Meter

Fig. 11 Tønde sauna 4 meter

Tønde Sauna 5 Meter

Fig. 12 Tønde sauna 5 meter

Hvis du køber en sauna som samlesæt (flad pakke), vil den grundlæggende struktur for iglo saunaen altid se sådan ud:

Iglo Sauna 2 Meter

Fig. 13 Iglo sauna 2 meter

Iglo Sauna 3 Meter

Fig. 14 Iglo sauna 3 meter

Iglo Sauna 4 Meter

Fig. 15 Iglo sauna 4 meter

Iglo Sauna 5 Meter

Fig. 16 Iglo sauna 5 meter

Vi håber dette blog-indlæg var nyttigt, og hvis du har spørgsmål eller forslag, må du meget gerne kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *