Sammenligning Af Priser På Undendørs Tøndesaunaer På Markedet

Man skal ikke tage store beslutninger uden at være forberedt og uden at bruge tid på at se efter det bedste tilbud. Man køber ikke en udendørs sauna hver dag, så der er mange ting at tage i betragtning, og prisen er en af dem. For at hjælpe dig med at forstå, hvordan priserne er på markedet lige nu, først i 2018, besluttede vi os til at lave en lille prissammenligning af de mest tilsvarende produkter, vi kunne finde – udendørs tøndesaunaer. Se dette diagram og lad os tale om det nedenfor.

Tønde Sauna Med Halv Panoramavindue

Tøndesauna

TimberINRoyal Tubs
LandLetlandStorbritannien
TrætypeGranGran
Længde300cm300cm
Ydre diameter220cm220cm
Personkapacitet4-6 personer4-6 personer
OvnElektrisk ovn “Harvia VEGA”HARVIA ELEKTRISK
(model ikke angivet)
Eller brændeovnEller brændeovn
VindueEt lille vindue bagtilEt lille vindue bagtil
Omklædningsrum/veranda1m veranda inkluderet i saunaens samlede længde2m veranda inkluderet i saunaens samlede længde
DørTrædør med vindueTrædør med vindue
TræbehandlingOlieret hvis samletOlieret
SkorstenHvis brændeovnHvis brændeovn
Træstakit foran ovnen+x
Dekorativ gesims++
Ringe af rustfrit stål++
Forsendelse ikke samlet+x
Forsendelse
samlet
++
I alt3290 euro (inkl. MOMS) + forsendelse5144 euro (inkl. MOMS) + forsendelse

Som du kan se er der nogle forskelle i konfigurering, såvel som i pris. Da ikke alle de sammenlignede virksomheder leverer saunaer, der ikke er samlet, valgte vi de samlede saunaer som eksempel, så den endeligt beregnede pris for allerede færdigbyggede udendørs tøndesaunaer. Det skal dog nævnes, at to virksomheder, TimberIN og Garden wellness 24, tilbyder saunaer som samlesæt i en flad pakke, hvilket som oftest er billigere. Vi forsøgte at gøre konfigurationerne så tilsvarende som muligt, men Sauna&Badetonne producerer kun saunaer i termotræ, Garden wellness 24 kun i gran, og selv om TimberIN og Royal Tubs har begge dele og flere andre, var vi nødt til at vælge en af dem for at kunne sammenligne priserne. Da vi har valgt gran, som er den billigste træsort, bedes du bemærke, at saunaer af termotræ er dyrere, så det er ikke en helt nøjagtig sammenligning. Næsten alle de udendørs tøndesaunaer har samme størrelse, længde og diameter, og det er kun den fra Sauna&Badetonne, der er en lille smule mindre. Alle virksomheder tilbyder elektriske og brændeovne, små vinduer bagtil og en veranda. Men størrelsen på verandaerne varierer, og for eksempel tilbyder Royal Tubs en to-meter lang veranda, men i alle tilfælde er verandaens længde inkluderet i den samlede længde. En veranda på to meter eller et omklædningsrum anbefales som regel for større saunaer på 4 eller 5 meter, men der var ingen valgmulighed på hjemmesiden for 1 meter. For en sauna på 3 meters er 1 meter med omklædningsrum eller veranda helt sikkert nok. Tre ud af de fire virksomheder efterbehandler træet, mens Garden wellness 24 ikke tilbyder denne mulighed, eller den kan i hvert fald ikke vælges på websteder, når man vælger funktionerne. Som regel beregnes forsendelsen separat for det nøjagtige bestemmelsessted, og kun Sauna&Badetonne har en fast pris for hele Storbritannien.

Sauna&BadetonneGarden Wellness 24
LandEstlandLetland
TrætypeTermotræGran
Længde274cm300cm
Ydre diameter205cm220cm
Personkapacitet4-6 personer4-6 personer
OvnHarvia Moderna V60E elektrisk ovn m. fjernbetjeningElektrisk ovn “Harvia VEGA”
Eller brændeovnEller brændeovn
Vindue(Hvis bestilt) et lille vindue bagtilEt lille vindue bagtil
Omklædningsrum/verandaCa. 75cm veranda inkluderetVeranda inkluderet, længde ikke identificeret
DørTrædør med vindueTrædør med vindue
TræbehandlingOlieret-
SkorstenHvis brændeovnHvis brændeovn
Træstakit foran ovnenx+
Dekorativ gesimsx+
Ringe af rustfrit stål++
Forsendelse ikke samletx+
Forsendelse
samlet
++
I alt4045 euro (inkl. MOMS) + forsendelse til UK 460 euro3589 euro (inkl. MOMS) + forsendelse

Tønde Sauna Med Fuld Panoramavindue

Afslutningsvis vil vi lige sige at formålet med denne artikel var at få en oversigt over priserne for udendørs tøndesaunaer på markedet og at tilråde dem, der er på udkig efter en, at se efter det bedste tilbud. Vores mening er baseret på virksomhedernes hjemmesider den 22. januar, 2018, uden at anmode om et egentligt pristilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *