Lave Vildmarksbad

Først og fremmest støbes badets indre i glasfiberarmeret plast for at sikre boblebadets struktur. Det glasfiber, der bruges i vores boblebade er ekstremt slidstærkt, miljøvenligt og let at rengøre. Der er tre glasfiber farver: blåt, gråt og sort. En badetønde i glasfiber kan have dobbelt isolerede bund samt isolerede vægge. Vær opmærksom på, at der er installeret isoleret dobbeltbund i disse fotos.

Vildmarksbad I Plast Indre Ramme TimberIN 2

Type af bænke

Glasfiberbænke kan være af den åbne eller lukkede type. I disse billeder ses lukkede bænke. Dette hjælper med vandbesparelse, da vandet ikke flyder under bænkene. Disse bænke er forsvarligt støbt for at sikre, at vandet ikke trænger ind under dem.

Bænke I Plast Lukket

Rund kant

Vildmarksbadets rund kant er designet til at være glat og holdbar. Sammenføjningerne af de to særskilte kantdele er den vigtigste strukturelle detalje i hele elementet. Denne sammenføjning er samlet ved hjælp af ​​fire riller hvori træplader monteres og derefter samlet med tøndebånd. Vi garanterer, at ingen problemer vil opstå med dette kar, da det er gennemprøvet under i hele processen og kan klare den høje belastning, vildmarksbade udsættes for under brugen.

Vildmarksbad Top Runde Kant I Træ TimberIN (1)
Vildmarksbad Top Runde Kant I Træ TimberIN (2)
Vildmarksbad Top Runde Kant I Træ TimberIN (3)

Ovne

Inden i varmelegemet, som er af rustfrit stål, er der seks punkter, som skal forankres pålideligt for at kunne bruge ovnen sikkert. Det skal bemærkes, at der er svejset seks metaldele ind på bestemte steder for at forankre komfuret, som også er af rustfrit stål. Kun skruer i rustfrit stål, der er fremstillet i Tyskland, anvendes til denne proces. Der medfølger også 2 meter rustfri skorsten. Ved forsendelsen er skorstenen adskilt i to dele.

Montering Af Brændeovn I Vildmarksbad Timberin (1)
Montering Af Brændeovn I Vildmarksbad Timberin (2)
Montering Af Brændeovn I Vildmarksbad Timberin (3)
Montering Af Brændeovn I Vildmarksbad Timberin (4)

Vægisolering

Der bruges Polystyren skumplader til at isolere boblebadet. Isoleringstykkelsen er på 50 mm. Som man kan se, er den dobbeltisolerede bund, der installeres i visse vildmarksbade derfor en smule højere.

Termoisolering I Væggene Vildmarksbad Timberin
Termoisolering I Væggene Vildmarksbad Timberin 2

Træ- dekoration

Efter at siderne på vildmarksbadet er isoleret, dækkes disse af træ. “Klik”-systemet bruges til at forbinde træplader med hinanden. “Klik”-systemet gør det meget let at forbinde de forskellige brædder uden brug af lim eller andre kunstige materialer, der med tiden kan forfalde under udsættelse for forskellige vejrforhold.

Træ Udsmykning Af Vildmarksbad Timberin (1)
Træ Udsmykning Af Vildmarksbad Timberin (2)
Træ Udsmykning Af Vildmarksbad Timberin (3)

Rustfrit stål ringe

To eller tre ringe i rustfrit stål anvendes til fuldt ud at omringe boblebadet. Tøndebåndene er forbundet med den indre del ved hjælp af rustfrie stålskruer. Disse bånd bør altid være så stramme som muligt for at undgå skader på karbadets ydre.

Image

Træ hegnet

Plankeværket installeres for at beskytte mod varmen fra det rustfri stålkomfur. Dette er hjælper især mod at mindre børn bliver forbrændte.

Image 1

Mini-Bar

Når plankeværket er samlet, forbindes det med en mini-bar ved hjælp af rustfri stålskruer. Normalt har træbaren fire steder, hvor man kan sætte drikkevarer. Det mini-baren i træ er omhyggeligt udformet med meget runde hjørner.

Image 2

Træ dæksel

Trædækslet er lavet af to dele. Hver del har to håndtag til at løfte dækslet. For at flytte trælåget, er det tilrådeligt at bruge disse to håndtag på en gang, da træet er tungt.

Image 3

lave vildmarksbad

At fremstille et villmarksbad inkluderer: (1) Bænke ; (2) Rund kant ; (3) Ovne ; (4) Vægisolering ; (5) Træ- dekoration; (6) Rustfrit stål ringe; (7) Træ hegnet ; (8) Mini bar; (9) Træ dæksel

2 Replies to “Lave Vildmarksbad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *