Dit Eget Vildmarksbad Til Terrassen: Hvor & Hvordan?

Det første, du skal gøre, hvis du har valgt en terrassemodel med specialbygget terrasse, er at lægge en plan. Tag dig god tid til at overveje tekniske spørgsmål, afgør hvilket sted er bedst til karret, hvor du skal placere varmeapparatet, filtret og andet udstyr til badet. Du skal også overveje, hvilken slags materiale skal bruges som dekoration. Se dig om og bestem dig til, hvad der vil se bedst ud i din have. Måske er alting pyntet med sten og planter, og du kan dække siderne med det, eller måske har du allerede en terrasse af træ, så det eneste, du skal gøre, er at save en cirkel ud til at sætte karret i. Men lad os starte helt fra begyndelsen.

  • Hvis vildmarksbadet kan integreres i terrassen, er det nok en af de mest æstetisk tiltalende og praktiske installationer. Der er utallige muligheder for terrasseinstallationer, men vildmarksbadet selv integreres som regel i terrassen, enten helt eller delvist. Husk, at terrassens støttestruktur skal kunne klare vægten af det fyldte kar.

Hot Tub Terrasse Model Installation Eksempler (5)TimberIN

  • Tjek byggekravene, som vil variere meget afhængigt af lokal lovgivning, før du rent faktisk går i gang med projektet. Fundamentet og en cementsokkel er generelt de første trin, når du forbereder området. Hvis karret skal nedsænkes i jorden, skal området udgraves og udjævnes, så det er plant og frit for unødvendigt byggeaffald.

Hot Tub Terrasse Model Installation Eksempler (7)TimberIN

  • Hvis vildmarksbadet skal nedsænkes i terrassen, skal du sørge for at planlægge god adgang til vildmarksbadet. Hvis du bruger et dyse system, filtrering eller et elektrisk opvarmet vildmarksbad, bør adgangen til disse ikke begrænses. Adgang for vedligeholdelse eller service vil som regel være lettere for vildmarksbade over jorden, men det afhænger altid af, hvordan du ønsker at integrere karret. Desuden vil det look og den æstetik, du ønsker, være afgørende for, hvordan du bygger dit projekt.

Hot Tub Terrasse Model Installation Eksempler (4)

  • Siden du overvejer at købe en terrassemodel, der ikke er omgivet af vægge, er isolering meget vigtig, da den bidrager til at holde vandet varmt i længere tid. Det er ikke kun bunden og væggene, der bør være isoleret, det skal låget også.

Hot Tub Terrasse Model Installation Eksempler (8)TimberIN

  • Placer nogle møbler omkring karret, et par stole, bænke, et bord eller en bar, hvis du vil gøre stedet hyggeligt og tiltrække andre, så de vil holde sig til. Mens nogen af jer nyder vildmarksbadet, kan andre bare sidde ude hos jer. Overvej havelys. Effekten af lys om aftenen kan være storslået og gøre et sted virkelig hyggeligt.

Hot Tub Terrasse Model Installation Eksempler (6)TimberIN

Sørg for, at du før købet har en klar ide om, hvordan omgivelserne for din ideelle terrassemodel bør se ud. Vi håber, at dette hjælper dig til at tage beslutningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *