Vildmarksbad Pris Sammenlignin: Skargards, Timberin, Hot Tub Team

Prissammenligning for vildmarksbade på markedet

Det vil ikke overraske nogen, at prisen er en af de vigtigste faktorer, når man vælger et vildmarksbad. Nogle mennesker vil vælge det dyreste, fordi de tænker, ”jo dyrere, desto bedre”, mens andre vil vælge en billigere udgave, fordi de kun har et vist beløb sat til side til dette køb. Du vil finde mange forskellige tilbud på markedet, men det vigtigste er ikke at glemme kvaliteten og troværdigheden. Her vil vi lave en oversigt over flere brands, der tilbyder et lignende produkt med forskellige valgmuligheder og opgraderinger. Vi bestemte os til at se nærmere på vores mest populære produkt, kundernes favorit – Wellness Royal i glasfiber, sammenlignet med glasfiber kar fra andre mærker. Er det ikke interessant? I begyndelsen virker de meget ens, men konfigureringen, mulighederne og tilbehøret varierer efter mærket. Vi vil diskutere dette skema nedenfor.

bath barrel GFK with integrated oven

Som du kan se, er prisforskellen ret iøjnefaldende, når man sammenligner de billigste og de dyreste tilbud, men det er ikke alle delene, der er inkluderet i slutprisen, der er de samme. Det vigtigste er at finde ud af, hvad der bedst opfylder dine behov. Det var meget vanskeligt at finde samme konfiguration på alle disse websteder på grund af forskellige oplysninger og variationer. For eksempel kan alle firmaer, bortset fra Skargards, lave forskellige tilpasninger, alt efter kundens behov, og kunden kan vælge, hvilke dele, vedkommende gerne vil have med i karret, mens Skargards har flere modeller, der allerede er lavet med nøjagtigt samme konfiguration, og som derfor kan sendes til din adresse inden for 24 timer. Det er tidsbesparende for travle kunder, der er tilfredse med dette grundlæggende tilbud og ikke har brug for ændringer. Størrelsen på vildmarksbadet er næsten ens i alle tilfælde, og alle de nævnte tilbud omfatter barnesæde og indbygget ovn.

Et glasfiberdæksel er inkluderet i alle tilfælde, undtagen Skargards, hvor du skal bestille dæksel separat, og de foretrækker lærredsdækken. Men visse firmaer som TimberIN og Royal Tubs tilbyder yderligere isolering af både glasfiber- og trædæksler, men kun TimberIN leverer gratis isolering af bund og side. Bemærk venligst at et trædæksel anbefales, hvis man har den brede trækant, da et trædæksel ellers kan beskadige glasfiberkanten. Tre virksomheder tilbyder som tilbehør en træpaddel til at røre i vandet med, som allerede er med i prisen, og TimberIN tilbyder endda et smart 3D-printet termometer gratis. Hvad siger du, betyder de små detaljer virkelig noget? Uanset hvad, kommer det an på firmaets politik. Skargards og The Vildmarksbad Team inkluderer intet tilbehør. Bemærk venligst, at disse oplysninger og priser er baseret på webstedsoplysninger, uden at vi rent faktisk bestilte noget, så der kan være manglende oplysninger.

Vildmarksbad i fiberglas med indbygget ovn

TimberINSkargardsRoyal TubsHot Tub TeamGarden wellness 24
Land LitauenSverigeStorbritannienLitauenLitauen
TrætypeTermotræØko-certificeret træ, uidentificeret typeTermotræTermotræTermotræ
ForingGlasfiberGlasfiberGlasfiberGlasfiberGlasfiber
OvnIndbygget
Valgfrit:
•Klor-bestandigt rustfrit stål
•Elektrisk varmeapparat
Indbygget
klor-bestandigt rustfrit stål
Indbygget
Valgfrit:
•Klor-bestandigt rustfrit stål
•Elektrisk varmeapparat
Indbygget
Valgfrit:
•Elektrisk varmeapparat
Indbygget
Valgfrit:
•Klor-bestandigt rustfrit stål
Indre diameter180 cm171 cm180 cm180 cm180 cm
Ydre diameter200 cm190 cm200 cm203 cmIngen oplysninger på hjemmesiden
Kapacitet personer 6-8 personer5-7 personer6-8 personer6-8 personer6-8 personer
BarnesædeJaJaJaJaJa
DækselIsoleret glasfiber dæksel
Valgfrit:
•Trædæksel
•Isoleret trædæksel
Medfølger ikke (bestilles separat som tilbehør)Glasfiber
Valgfrit:
•Isoleret glasfiber dæksel
•Trædæksel
•PVC dække
Glasfiber
Valgfrit:
•Trædæksel
Glasfiber
IsoleringSide+
Bund+
Dæksel+
Medfølger ikkeMedfølger ikkeSide+
Bund+
Medfølger ikke
VanddrænYdre vandhaneYdre vandhaneYdre vandhaneYdre vandhaneYdre vandhane
Afrundet overkantGlasfiber
Valgfrit:
•Træhylde
GlasfiberGlasfiberGlasfiber
Valgfrit:
•Træhylde
Glasfiber
TilbehørTræpaddel,
TimberTemp® – Smart 3D printet termometer fra TimberIN
Medfølger ikkeTræpaddelMedfølger ikkeTræpaddel
Skorstens-beskyttelsejaMedfølger ikkejajaja
TrætrinjaMedfølger ikkejajaja
2 ringe af rustfrit stål jaMedfølger ikkejajaja
ForsendelseSender også til Storbritannien (fastland)Sender også til Storbritannien (fastland)Sender til Storbritannien op til 160 km fra LE16 8RT: +111€Sender også til StorbritannienIngen oplysninger, med mindre man angiver nøjagtig adresse
Total3290 € (Inkl. moms)4321 € (Inkl. moms)4799 € (Inkl. moms) + forsendelse, hvis længere3454 € (Inkl. moms)2718 € (Inkl. moms) + forsendelse

Lad os sammenligne de varmeapparater, der tilbydes af disse fem firmaer. TimberIN tilbyder et elektrisk varmeapparat, der kan bruges sammen med et træfyret varmeapparat eller separat, hvilket vil sige at dit kar kan opvarmes udelukkende med elektricitet. Royal Tubs tilbyder også elektriske varmeapparater, som kan installeres i karret sammen med et træfyret varmeapparat. Dette forkorter simpelthen opvarmningstiden, hvilket altid er en fordel. Fire ud af de fem firmaer tilbyder forskellige kar af rustfrit stål, som kan tåle kemisk vandbehandling: TimberIN, Skargards, Royal Tubs og Garden wellness 24. Skargards tilbyder en opgradering til rustfrit stål, som allerede er inkluderet i priserne, mens det i alle andre tilfælde er valgfrit og koster mere. Før du vælger ståltypen, bør du bestemme dig med hensyn til vandbehandling, for hvis du er klar til at bruge kemikalier, har du helt sikkert brug for klor-bestandigt rustfrit stål.

 Finnish Bad Fiberglass Gran Basic

Forsendelse er endnu et relevant emne. Alle firmaer søger den bedste måde at beregne forsendelsen på, men der er kun en, der inkluderer hele forsendelsen i prisen. For andre er det nødvendigt med flere oplysninger, eller de har kun en bestemt fast pris til et specifikt område, såsom Royal Tubs. Grunden til, at det er svært at sætte en fast pris, er at det er meget dyrere at sende til øer, især når pakken ikke har en standardstørrelse. Som du kan se står næsten alle firmaer over for det samme problem og bruger lignende strategier til at udregne prisen, så derfor er det nødvendigt med postnummer.

TimberINSkargardsRoyal TubsHot Tub TeamGarden wellness 24
Luftmassage system375 €593 €569 €578 €290 €
Vandmassage system395 €Fås ikke569 €630 €450 €
LED lys140 €296 €227 €131 €149 €
Elektrisk varmeapparat6kW med cirkulationspumpe – 600 €2kW – 182 € (kun varmeapparat)3kW med cirkulationspumpe – 570 €3kW – med cirkulationspumpe 577 €Fås ikke

Her har vi analyseret det mest almindelige tilbehør, og forskellen er ret chokerende, da prisen kan være over to gange højere for samme produkt, for eksempel LED lys. Selvfølgelig kan det variere, hvilket brand produktet er, og bemærk venligst, at næsten alle priser er taget fra webstedernes tilbehørssider, så alle disse priser inkluderer ikke installationsomkostninger, og enhver kan købe dem separat. Den eneste undtagelse er Garden Wellness 24, da de ikke har en tilbehørskategori, er det muligt, at prisen omfatter installation. TimberIN og Royal Tubs tilbyder elektrisk varmeapparat som en mulighed i allerede monterede kar og sælger dem ikke separat, mens Skargards sælger et 2kW varmeapparat, og hvis du undrer dig over, hvorfor det er så billigt, er grunden meget enkelt, det inkluderer ikke andre nødvendige dele, kun varmeapparatet.

Til slut kan det siges, at der er en ret stor prisforskel for de samme produkter på markedet. Der er desuden mange variationer, og det er svært at finde glasfiberkar, der er konfigureret nøjagtigt ens, så sammenligning af slutpriser er ikke helt nøjagtig. Af den grund så vi på den grundlæggende struktur og flere stykker tilbehør, der enten er inkluderet i prisen eller ikke, for enhver detalje betyder noget, når du tænker på det endelige produkt, du modtager. Hensigten med denne artikel var at lave en oversigt over priser på markedet for vildmarksbade og informere dem, der ser efter den bedste handel. Vi dannede os en mening ved at analyserer firmaernes websteder oktober – november, 2017, uden at bede om et prisoverslag. Prisoplysninger blev opdateret den 20. april 2018. 1 GBP svarende til 1,14 EUR. Afrunde op til et helt tal. Glem ikke kvaliteten, lad den være din målestok, når du vælger dit fremtidige vildmarksbad.

hvad koster et vildmarksbad

Prisen på vildmarksbad afhænger af forskellige faktorer, såsom vildmarksbadets type; trætype, varmeelementtype og mere læse denne artikel for at finde vores mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *