Hej TimberIN
Nu er den meget flotte sauna på plads,
Tak for den helt igennem fine forhandling om fremstilling og levering,
alle spørgsmål hurtigt og godt besvaret, jeg er meget tilfreds med saunaen, glæder mig til at prøve den i weekenden.
Jeg har et enkelt spørgsmål til sidst.
Hvad skal jeg behandle træet med udvendig, hvilket produkt vil være bedst
til at træet beholder sin lyse farve, som er så flot.
Vedhæftet billeder af modtagelse og endelig plads for saunaen.
Mange hilsner til alle i firmaet, JOB WELL DONE
Ejnar

Må gerne bruges til markedsføring, jeg står ved hvert ord jeg har skrevet

Vi kan definitivt anbefale TimerIN til andre potentielle købere. Vi har gennem hele processen oplevet en meget professionel håndtering af både ordre og levering af vores vildmarksbad. Vi fik badet på det aftalte tidspunkt og en meget venlig chauffør hjalp os med at bære badet ind på grunden. Badet er fantastisk at sidde i med en meget komfortabel form og fungerer problemfrit. Der opstod nogle spørgsmål fra vores side efter levering, som TimerIN både prompte og venligt svarede på. Vores børn – og vi – elsker vores nye bad!” Helene i Hundested

Vi er bevet rigtig galde for vores nye vildmarksbad. Det er super dejligt i en travl hverdag at kunne slappe af hele familien, medens vi sidder og hygger os sammen. Vi har set adskillige stjerneskud på en smuk stille stjerneklar himmel. Når vores teenage søn har haft karret fuld af vennerne i weekenden – er vi glade for at vi fik et sandfilter med. Det giver rent vand – så vi ikke behøver at skifte vandet hele tiden. Vi glæder til fortsat mange hyggelige timer med afslapning i vildmarksbadet, som vi synes lever op til vore forventninger om udførelse og kvalitet.

Med venlig hilsen, Gert

Hej Albert.

Vi er utroligt glade for vildmarksbadet. Det passer perfekt til os og kvaliteten er i top. Der var lidt problemer med levering men I var hurtige til at besvare mails. Vi er rigtig glade købet og bruger vildmarksbadet flere gange om ugen.

Mvh. Jesper

Vildmarkstønden ankom til DK uden problemer. Den er nu placeret på sommerhusgrunden i 1. række ud over vandet (Kattegat) Tønden fungere rigtig godt – Jeg har i Finland tilkøbt en pumpe som kan holde vandet rent efter bad. Denne pumpe fjerne hår, hud og andre baktier i vandet.

God og professionel service.

Peter

Vi er rigtig glade for vort nyanskaffede vildmarksbad fra “TimberIN” i Litauen. Det blev taget i brug d. 13. december 15, og vi har næsten benyttet det hver aften siden. Opvarmningen er meget enkel, og temperaturen ligger næsten konstant på 34 grader inden aftenens optænding, så genopvarmningen klares med 6-8 stykker kløvet bøgetræ ca 3 timer inden vi skal bruge det igen. Kvaliteten er i top – vi valgte modellen med blå indsats og max. isolering i bund og sider, samt 2 stk. halogenbelysning. Vi kan kun anbefale at handle hos Albert / TimberIn, da der er god service, tæt dialog, og alt foregår let og enkelt.

Peder G. Mortensen

Hej Albert.

Som man kan se af billedet, så er vores terrasse ikke helt færdig endnu. Men vildmarksbadet og brændeovn er nu opstillet, og vi er meget glade for det. Det er hyggeligt at sidde udenfor i frostvejr og blæst og blive varmet godt igennem. Vildmarksbadet er i fin kvalitet og leveret som lovet. Det er vigtigt at være godt forberedt, når badet bliver leveret, helst med en gaffeltruck, når badet skal løftes ned fra lastbilen.

Jeg anbefaler gerne jeres firma og jeres vildmarksbad.
Tak for en god handel.

Mvh.
KB, Aalborg, Danmark.

Vores sauna er 3 meter med udendørs terrasse. Den er udført i ubehandlet fyrretræ.

Jeg besluttede mig for at give min mand en udendørs sauna til hans 50-års fødselsdag.
Efter grundige undersøgelser og besøg på mange web sites, valgte jeg at bestille saunaen hos TimberIn. Det var et godt valg. Forløbet fra bestilling, betaling og levering var meget professionelt håndteret af TimberIn.

Vognmanden kom med samlesættet til aftalt tid. Han var venlig og hjælpsom.
Aflæsningen af gavlene og bunden kræver 4 stærke mænd. De øvrige dele er nemme at håndtere.

Vi har placeret saunaen på et fundament af betonsten. Samlingen er forholdsvis nem, men er man ikke en gør-det-selv-type, anbefales det at få hjælp af en dygtig handyman eller tømrer.

Efter samlingen monterede vi banevis af tagpap med flot resultat.

Da vores sauna er udført i ubehandlet fyrretræ, har vi valgt at behandle de udvendige dele (gavl, dør, vindue, terrasse + bænke) med: Gori grundolie og 2 x Pinotex træbeskyttelse. Vi har valgt en mørk transparent nuance, så træets struktur og årer kan ses.

Vi nyder at bruge saunaen. Efter ca. 1 times fyring opnås en temperatur på 90 grader.
Tag en bakke med drikkevarer med til terrassen! Det er super hyggeligt imellem pauserne.

Vi har kun positivt at sige om produktet og TimberIn´s kundeservice.

IGLU sauna behandlet med træbeskyttelse og næsten færdig (pyntekanter skal lige monteres) – december 2015.
Vi er klar til jul og nyder saunaen vildt meget.

L, Greve, Danmark.

Hej Albert
Tak for handlen , handlen er gået rigtigt godt og vi har allerede brugte det mange gange. Det eneste minus er at , jeres chaffør ikke kunne kører det af lastbilen.
Men vi er super glade for det og det kommer til at skabe ,mange hyggelige timer.

Mvh Søren

Vi har købt en Iglu Sauna (en udendørs sauna) hos Timberin i Lithauen.

Saunaen er i perfekt stand og fungerer upåklageligt. Vi er meget tilfredse med saunaen.

Vagn
Bisserup
Rude
Danmark

Kontakt os nu!
close slider