Hej TimberIN

SUPER fin betjening og service fra jeres side. Jeg har følt mig tryg ved handelen hele vejen og i arbejder yderst professionelt. Alle aftaler om produktion og levering har været overholdt 100%. Selv leveringsdatoen i Sverige som jeg var meget usikker på om i kunne overholde pga. den lange køreafstand fra Lithauen – blev holdt.

Badetønden var super flot emballeret og den havde ingen skader taget af transporten. Det var nemt at montere den eksterne brændeovn og alle beslag og slanger var nemme at montere.

Det eneste jeg glemte var at montere prop i bund af tønden inden jeg fik den placeret på fliserne. Det betød at jeg måtte tippe tønden igen for at få proppen monteret. Jeg valgte så at save denne over således at det kun er selv afløb/prop der sidder i bunden. Afløbsslangen har jeg savet af. Jeg tømmer i stedet tønden gennem tilløbs slangen fra ovnen. De sidste 5 cm vand tømmes ved at tage bundpropppen op.

Tønden er placeret direkte på plant underlag af fliser (og ikke på bjælker/strøer) idet jeg var bange for at glasfiberfunden så ville blive mere ustabil.

Jeg har olieret låg og sider i god kvalitet klar træolie så den bevarer sin farve og struktur. Jeg har også sat et pænt rødt plankeværk op så tønden ikke synes fra vejen.

Mit hus ligger lidt øde i skoven og selve brændeovn og trappe tages ind i huset når jeg rejser. Tønden er tildækket med presenning.

Næste gang jeg kommer derop laver jeg et flytbart stillads med tag således at tønden kan være beskyttet mod regn og sne men alligevel blive ventileret og holdt tør.

 Vi brugte tønden 2 aftener.

 Jeg vedhæfter en del foto.

Med venlig hilsen

Walther

Kontakt os nu!
close slider