Ofte stillede spørgsmål (OSS) om køb af saunaer

Kan jeg få en sauna som gør-det-selv sæt?

Næsten alle vores saunamodeller kan leveres fuldt sammensat eller som gør-det-selv sæt. Forsendelsesomkostningerne afhænger af det nøjagtige leveringssted. Forsendelsesprisen for gør-det-selv modellen er som regel billigere.

Hvilken slags træ kan vi tilbyde?

Vi tilbyder sibirisk gran, lærk eller termotræ. Du kan vælge trætypen under modellen eller simpelthen ved at kontakte os.

Hvordan leveres saunaen?

Saunaen lastes på vores fabrik ved hjælp af en gaffeltruck. Det er kundens ansvar at arrangere at have en gaffeltruck eller lignende maskine til at læsse saunaen af på det endelige bestemmelsessted.

Kan saunaerne brugertilpasses?

Vi sælger saunaer, som er vores egne modeller, og den måde de ser ud udenpå kan ikke ændres. Dog kan bænkenes og ovnens placering inden i saunaen tilpasses efter behov. Du kan for eksempel nævne det for os, hvis du gerne vil have et omklædningsrum og (eller) en terrasse i forlængelse af selve saunarummet.

Kan jeg vælge farven på taget til min sauna?

Ja, det kan du. Vi tilbyder sorte, brune (med sorte striber) eller grønne bitumenbaserede teglsten. Sørg venligst for at meddele farvevalg, når du afgiver bestilling.

Close